Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Wendigo" data-source="post: 766411" data-attributes="member: 76020"><p>Gledaj da ih držiš u frižideru, više im odgovara niža temperatura od sobne, ali mnogo bitnije je da nema temperaturnih oscilacija (što se u fioci dešava zbog godišnjih doba, kako god okreneš) već da je konstantna temperatura</p><p></p><p>1. Ne izgledaju toliko loše, tek su krenule, samo polako. </p><p>2. Nije još vreme, dok još ojača i pusti koren pa onda </p><p>3. Možeš dve biljke u te dimenzije, moj savet je radi vege MH 250W, ne treba ti jače, uštedećeš i na struji, pa posle svičuj na HPS 400W, ako ti ne diže drastično temperaturu u tom prostoru, visine svakako imaš </p><p>4. Fungus gnats (ne vidim lepo na slikama ali vrlo verovatno), zemlja se čini dosta natopljena. Imaš li rupe za drenažu dole, koliko često zalivaš, kakva je vlaga u boksu? Ako ti se fungusi zapate dok su biljke tako male, to najčešće bude propast...imaš na forumu temu o fungusima, kucaj gore u pretraživač</p><p></p><p>Sretno dalje!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Wendigo, post: 766411, member: 76020"] Gledaj da ih držiš u frižideru, više im odgovara niža temperatura od sobne, ali mnogo bitnije je da nema temperaturnih oscilacija (što se u fioci dešava zbog godišnjih doba, kako god okreneš) već da je konstantna temperatura 1. Ne izgledaju toliko loše, tek su krenule, samo polako. 2. Nije još vreme, dok još ojača i pusti koren pa onda 3. Možeš dve biljke u te dimenzije, moj savet je radi vege MH 250W, ne treba ti jače, uštedećeš i na struji, pa posle svičuj na HPS 400W, ako ti ne diže drastično temperaturu u tom prostoru, visine svakako imaš 4. Fungus gnats (ne vidim lepo na slikama ali vrlo verovatno), zemlja se čini dosta natopljena. Imaš li rupe za drenažu dole, koliko često zalivaš, kakva je vlaga u boksu? Ako ti se fungusi zapate dok su biljke tako male, to najčešće bude propast...imaš na forumu temu o fungusima, kucaj gore u pretraživač Sretno dalje! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom