Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="power101station" data-source="post: 766320" data-attributes="member: 17245"><p>Nisu autosi, a znam da je bed, inace sam uvjek direkt u airpot od 19l, ovo sam moro ovak radi mjesta jer nemam dovoljno mjesta za velike potove jos jedno 2 tjedna, a kaj se tice casa one su dobro odozdola zarezane i imaju masu rupa di voda moze proc. jbg moro sam spasit situaciju jer me nije bilo 4 dana pokraj njih a osoba koja se brinula je svaki dan zaljevala plus kaj je vani dostavlazno i zemlja se tesko susi. </p><p>Stare su samo 10 dana, zasto im nije dovoljan pot od pola litre do jos jedno 10 dana ako ima dosta hrane?</p><p></p><p></p><p>Kaj tocno se dogodilo, da te tak razljutilo? Dobro je da sam odma detektiro problem, zato sam i pito da budem siguran jer mi se takvo piganje nikad nije dogodilo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="power101station, post: 766320, member: 17245"] Nisu autosi, a znam da je bed, inace sam uvjek direkt u airpot od 19l, ovo sam moro ovak radi mjesta jer nemam dovoljno mjesta za velike potove jos jedno 2 tjedna, a kaj se tice casa one su dobro odozdola zarezane i imaju masu rupa di voda moze proc. jbg moro sam spasit situaciju jer me nije bilo 4 dana pokraj njih a osoba koja se brinula je svaki dan zaljevala plus kaj je vani dostavlazno i zemlja se tesko susi. Stare su samo 10 dana, zasto im nije dovoljan pot od pola litre do jos jedno 10 dana ako ima dosta hrane? Kaj tocno se dogodilo, da te tak razljutilo? Dobro je da sam odma detektiro problem, zato sam i pito da budem siguran jer mi se takvo piganje nikad nije dogodilo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom