Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sused" data-source="post: 762974" data-attributes="member: 78408"><p>Pozdrav svima! </p><p></p><p>Prvi puta uzgajam, i u cvatnji sam naletio na ozbiljnije probleme. Prvo o biljci:</p><p>-Photo Super Lemon Haze</p><p>-zemlja Canna Terra</p><p>-Spider Farmer SF2000</p><p>-GH Tri Part hard water + PH down bloom</p><p>-Temp. / vlaga u boxu dan 27/55-60%, noc 24/60-65%</p><p></p><p>Problemi su poceli prije 2 tjedna (oko 2.5 tjedna od pocetka cvata). Donji listovi su krenuli žutiti i otpadati. Prvo sto mi je palo na pamet je da sam pretjerao sa gnojivom (pola preporucene doze svako drugo zaljevanje). Kontrolirao izlazni PH na iducem zaljevanju, preko 7.</p><p></p><p>Nakon toga sam ju flushao, i tek na iducem zaljevanju opet nahranio sa pola doze. Unatoc svemu, situacija se nije poboljsala. Sve vise i vise lisca je pocelo zutiti i otpadati, sada imam osjecaj da bi sve moglo propasti. Prije par dana sam nabavio i EC metar, izlazni EC nakon gnojenja sa 0.9MS je bio 2.0 MS. </p><p></p><p>Dali joj ima spasa ili samo mogu gledati kako polako umire?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sused, post: 762974, member: 78408"] Pozdrav svima! Prvi puta uzgajam, i u cvatnji sam naletio na ozbiljnije probleme. Prvo o biljci: -Photo Super Lemon Haze -zemlja Canna Terra -Spider Farmer SF2000 -GH Tri Part hard water + PH down bloom -Temp. / vlaga u boxu dan 27/55-60%, noc 24/60-65% Problemi su poceli prije 2 tjedna (oko 2.5 tjedna od pocetka cvata). Donji listovi su krenuli žutiti i otpadati. Prvo sto mi je palo na pamet je da sam pretjerao sa gnojivom (pola preporucene doze svako drugo zaljevanje). Kontrolirao izlazni PH na iducem zaljevanju, preko 7. Nakon toga sam ju flushao, i tek na iducem zaljevanju opet nahranio sa pola doze. Unatoc svemu, situacija se nije poboljsala. Sve vise i vise lisca je pocelo zutiti i otpadati, sada imam osjecaj da bi sve moglo propasti. Prije par dana sam nabavio i EC metar, izlazni EC nakon gnojenja sa 0.9MS je bio 2.0 MS. Dali joj ima spasa ili samo mogu gledati kako polako umire? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom