Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="OSX" data-source="post: 762646" data-attributes="member: 50518"><p>Pozdrav svima, </p><p>Imam malu dilemu, pa ako ko moze da pomogne, bio bih zahvalan. Dakle dvije biljke u improvizovanom boxu, isti uslovi za obe. Northern Light i Purple Haze, fem automatici, stare 40 dana, na pocetku bile na suncu, ali nedovoljnom, ali kad su dosle pod E27 (Bizina intervencija, hvala), pocele su da rastu puno bolje, svaki dan je primjetno povecanje obe biljke (mada su ipak prilicno malene, sto mi nekako i odgovara). Do sad, Plantella list i malo Epsom soli). Eh sad, Purple Haze, rekao bih cvjeta, Northert Light jos ne. Da li da mijenjam svjetlo na 2700K ili da ostavim ovako (3000 + 6400 pola pola). Ili mozda da iznad Purple Haze idem sa 3000K a iznad NL 6400? ne ocekujem neke "rekordne prinose" i ovo mi je dovoljno zanimljivo, sto neko ovde rece, uzgoj je pola terapije.</p><p>[ATTACH=full]451323[/ATTACH][ATTACH=full]451324[/ATTACH]</p><p>Hvala unaprijed...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OSX, post: 762646, member: 50518"] Pozdrav svima, Imam malu dilemu, pa ako ko moze da pomogne, bio bih zahvalan. Dakle dvije biljke u improvizovanom boxu, isti uslovi za obe. Northern Light i Purple Haze, fem automatici, stare 40 dana, na pocetku bile na suncu, ali nedovoljnom, ali kad su dosle pod E27 (Bizina intervencija, hvala), pocele su da rastu puno bolje, svaki dan je primjetno povecanje obe biljke (mada su ipak prilicno malene, sto mi nekako i odgovara). Do sad, Plantella list i malo Epsom soli). Eh sad, Purple Haze, rekao bih cvjeta, Northert Light jos ne. Da li da mijenjam svjetlo na 2700K ili da ostavim ovako (3000 + 6400 pola pola). Ili mozda da iznad Purple Haze idem sa 3000K a iznad NL 6400? ne ocekujem neke "rekordne prinose" i ovo mi je dovoljno zanimljivo, sto neko ovde rece, uzgoj je pola terapije. [ATTACH type="full" width="235px"]451323[/ATTACH][ATTACH type="full" width="245px"]451324[/ATTACH] Hvala unaprijed... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom