Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Mudonja88" data-source="post: 762136" data-attributes="member: 77937"><p>Pozdrav ekipa! Biljke su mi u 47. danu cvjetanja i pojavilo se nešto na listovima! Biljke su u 30l potovima polijevane sa 7l vode (svaka ima ih 2) svaki 3-4 dan! Hesi gnojivo svako drugo polijevanje prema njihovoj tablici! Negdje u 35. danu cvjetanja sam primijetio da pistile žute pa sam mislio da sam pretero s gnojivom (to sam procito negdje na forumu) i zadnjih 4 polijevanja je samo voda međutim pistile su sve požutile! Šator je pod šupom pa je temperatura u njemu skoro kao i vani! Dnevna bude stupanj dva manja od vanjska a noćna 2-3 stupnja vislja! Znate odprilike kakve su temp bile ovog ljeta! Variralo je u šatoru od 20C pa do 33C! Šator je 2.8 kvadrata i ventilacija radi ful non-stop! Vlaga zna skocit preko 70 po noći i kad je oblačno i kiša ali nigdje nisam primijetio plijesan na hedovima!Čtvrta peta Deveta i zadnja Slika su prije nego su pistile pozutile (6. kolovoz)! Unaprijed hvala na odgovorima i nadam se pomoći!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mudonja88, post: 762136, member: 77937"] Pozdrav ekipa! Biljke su mi u 47. danu cvjetanja i pojavilo se nešto na listovima! Biljke su u 30l potovima polijevane sa 7l vode (svaka ima ih 2) svaki 3-4 dan! Hesi gnojivo svako drugo polijevanje prema njihovoj tablici! Negdje u 35. danu cvjetanja sam primijetio da pistile žute pa sam mislio da sam pretero s gnojivom (to sam procito negdje na forumu) i zadnjih 4 polijevanja je samo voda međutim pistile su sve požutile! Šator je pod šupom pa je temperatura u njemu skoro kao i vani! Dnevna bude stupanj dva manja od vanjska a noćna 2-3 stupnja vislja! Znate odprilike kakve su temp bile ovog ljeta! Variralo je u šatoru od 20C pa do 33C! Šator je 2.8 kvadrata i ventilacija radi ful non-stop! Vlaga zna skocit preko 70 po noći i kad je oblačno i kiša ali nigdje nisam primijetio plijesan na hedovima!Čtvrta peta Deveta i zadnja Slika su prije nego su pistile pozutile (6. kolovoz)! Unaprijed hvala na odgovorima i nadam se pomoći! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom