Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CikaKure" data-source="post: 761944" data-attributes="member: 67878"><p>Pozdrav drugari,</p><p>potrebna mi je mala pomoc da odgonetnem sta se moglo desiti,</p><p>U pitanju je outdoor, biljke su nakon 3 sedmice od klijanja presadjene iz saksija na site 01. jula, iskopao sam rupe i istresao za svaku vrecu zemlje od 40 l, ne mogu se sjetiti koja je zemlja u pitanju uglavnom odgovarajuce ph i hranjivosti...</p><p>U pitanju su Amnesia Fast feminized i peyote zkitlez obje photo period. Amnesia je od pocetka bila naprednija sve do prije par dana dok ih nisam obisao i uvidio problem kod amnesie koja je spustila listove i sva je onako tuzna i snuzdena.</p><p>Nakon 10ak dana od presadjivanja na site ukljucio sam CUDOMIX list u prihranu i sve je bilo ok, nakon toga sam im dodao biostimulator SINERGON 3000 i nakon nekih 5 dana se pojavio ovaj problem. U prilogu slike, nadam se da ce neko imati savjet kako da spasim stvari i da odgonetnemo problem zbog cega je to nastalo.</p><p>Peyote sa istim tretmanom fino napreduje.</p><p>Zalijevao sam ih dok su temperature bile visoke 2-3 puta sedmicno, sada je doslo do pada temperature i par dana je padala kisa.</p><p></p><p>Ovako su izgledale prije 5 dana kada su dobile SINERGON 3000</p><p></p><p>Sinergon 3000 je organsko gnojivo i biostimulator koji pomaže rast i razvoj biljaka. Ima različite pozitivne učinke na biljke ovisno u kojem periodu vegetacije se koristi (pomaže ukorjenjavanje i rast</p><p>korijenovog sustava, razvoj pupoljaka, formiranje plodova, poboljšava kvalitetu i dugotrajnost plodova).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CikaKure, post: 761944, member: 67878"] Pozdrav drugari, potrebna mi je mala pomoc da odgonetnem sta se moglo desiti, U pitanju je outdoor, biljke su nakon 3 sedmice od klijanja presadjene iz saksija na site 01. jula, iskopao sam rupe i istresao za svaku vrecu zemlje od 40 l, ne mogu se sjetiti koja je zemlja u pitanju uglavnom odgovarajuce ph i hranjivosti... U pitanju su Amnesia Fast feminized i peyote zkitlez obje photo period. Amnesia je od pocetka bila naprednija sve do prije par dana dok ih nisam obisao i uvidio problem kod amnesie koja je spustila listove i sva je onako tuzna i snuzdena. Nakon 10ak dana od presadjivanja na site ukljucio sam CUDOMIX list u prihranu i sve je bilo ok, nakon toga sam im dodao biostimulator SINERGON 3000 i nakon nekih 5 dana se pojavio ovaj problem. U prilogu slike, nadam se da ce neko imati savjet kako da spasim stvari i da odgonetnemo problem zbog cega je to nastalo. Peyote sa istim tretmanom fino napreduje. Zalijevao sam ih dok su temperature bile visoke 2-3 puta sedmicno, sada je doslo do pada temperature i par dana je padala kisa. Ovako su izgledale prije 5 dana kada su dobile SINERGON 3000 Sinergon 3000 je organsko gnojivo i biostimulator koji pomaže rast i razvoj biljaka. Ima različite pozitivne učinke na biljke ovisno u kojem periodu vegetacije se koristi (pomaže ukorjenjavanje i rast korijenovog sustava, razvoj pupoljaka, formiranje plodova, poboljšava kvalitetu i dugotrajnost plodova). [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom