Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="shomzz" data-source="post: 742295" data-attributes="member: 27613"><p>Neće. Ja sam celo cvetanje,svako zalivanje zalivao sa djubrivom. Plantela cvet,10 ml na 1.5l vode,ili 15 ml na 2l vode,kako koju flašu dohvatim. Bilje k'o lutka,pre dva dana sam zalio sa poslednjom dozom đubriva i do kraja sad samo vodom da je isperem. Tako da možeš,samo umereno. Nemoj da preteras samo kao kolega gore. Bolje po malo,da ne kažem preporucenu dozu svako zalivanje,nego jednu veliku pa da rizikujes da spržiš.</p><p></p><p></p><p>Pa spržio si je buraz totalno. Pa preporučena doza za plantelu je čini mi se 15ml na 2l vode. Što bi bilo na 7l otprilike 50ml do 60ml plantele. A ti je troduplirao. Probaj ispiranje samo,a gusenice moraš jednu po jednu da skidas i hed po hed da pregledas. Sa srećom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="shomzz, post: 742295, member: 27613"] Neće. Ja sam celo cvetanje,svako zalivanje zalivao sa djubrivom. Plantela cvet,10 ml na 1.5l vode,ili 15 ml na 2l vode,kako koju flašu dohvatim. Bilje k'o lutka,pre dva dana sam zalio sa poslednjom dozom đubriva i do kraja sad samo vodom da je isperem. Tako da možeš,samo umereno. Nemoj da preteras samo kao kolega gore. Bolje po malo,da ne kažem preporucenu dozu svako zalivanje,nego jednu veliku pa da rizikujes da spržiš. Pa spržio si je buraz totalno. Pa preporučena doza za plantelu je čini mi se 15ml na 2l vode. Što bi bilo na 7l otprilike 50ml do 60ml plantele. A ti je troduplirao. Probaj ispiranje samo,a gusenice moraš jednu po jednu da skidas i hed po hed da pregledas. Sa srećom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom