Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Saša443" data-source="post: 742227" data-attributes="member: 33426"><p>zao mi je drug,ali mislim da nema nista od nje...izgleda kao sprzena gnojivom,a gusenica imas za izvoz,samim pogledom na sliku sam vidio 6-7 komada i to kapitalaca,mogu misliti koliko ih je unutar lisca i hedova skriveno+budj...</p><p>ako imas volje probaj da odradis ispiranje zemlje,i da pregledas celu biljku i poskidas gusenice rucno,i da odstranis budj i suve listove...ne znam sta drugo mozes da uradis.</p><p>mozda se javi neko sa boljim predlogom...</p><p>svako ima svoju nacin uzgajanja,ja da sam na tvom mestu odmah bi je skinuo jer ima previse problema na njoj i sumnjam da ces uspeti da je izguras do kraja,mozes samo da ostanes bez nje.....spasavaj sta se spasiti da..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saša443, post: 742227, member: 33426"] zao mi je drug,ali mislim da nema nista od nje...izgleda kao sprzena gnojivom,a gusenica imas za izvoz,samim pogledom na sliku sam vidio 6-7 komada i to kapitalaca,mogu misliti koliko ih je unutar lisca i hedova skriveno+budj... ako imas volje probaj da odradis ispiranje zemlje,i da pregledas celu biljku i poskidas gusenice rucno,i da odstranis budj i suve listove...ne znam sta drugo mozes da uradis. mozda se javi neko sa boljim predlogom... svako ima svoju nacin uzgajanja,ja da sam na tvom mestu odmah bi je skinuo jer ima previse problema na njoj i sumnjam da ces uspeti da je izguras do kraja,mozes samo da ostanes bez nje.....spasavaj sta se spasiti da.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom