Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Travan" data-source="post: 742164" data-attributes="member: 76752"><p>Doktori sta je ovo? Orange bud žuti od doli prema gori.. Search kaze da je do iskrane kad ide na taj način (nedostatak hrane) Zalijeva se prema potrebi, gnjoji se svako treci dan s duplom dozom kombinacije hesi boosta i blooma. Ono sto me stvarno muci su zeleni listovi koji su pecnuti na svojim vrhovima sto me prema misljenju mojih iskustava dovelo do zakljucka da se radi po pocetku paljenja biljke odnosno pregnjojavanju. Jesam li u pravu? Ako jesam što onda raditi?? Ako nisam opet upitnik? MOZE LI BITI PECNUTA I GLADNA U ISTO VRIJEME? Tko zna bolje? Pomoc!?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Travan, post: 742164, member: 76752"] Doktori sta je ovo? Orange bud žuti od doli prema gori.. Search kaze da je do iskrane kad ide na taj način (nedostatak hrane) Zalijeva se prema potrebi, gnjoji se svako treci dan s duplom dozom kombinacije hesi boosta i blooma. Ono sto me stvarno muci su zeleni listovi koji su pecnuti na svojim vrhovima sto me prema misljenju mojih iskustava dovelo do zakljucka da se radi po pocetku paljenja biljke odnosno pregnjojavanju. Jesam li u pravu? Ako jesam što onda raditi?? Ako nisam opet upitnik? MOZE LI BITI PECNUTA I GLADNA U ISTO VRIJEME? Tko zna bolje? Pomoc!? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom