Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 740400" data-attributes="member: 55817"><p>Vec 2 dana gledam kao da upadam u neki problem, ali nisam ni sam siguran dal tripujem ili je stvarno nesto tu.</p><p>Ima nekoliko najnovijih vrhica listica koji su zuti, nisu zapaljeni. A gotovo svaka biljka ima nekoliko smeđih fleka koje nebi povezao sa kalcijem. Na bluberyu najtoviji listovi kao da imaju mg defecit, a i cjela biljka je dosta bljeda. Mozda ipak svijetlo zeru jako?</p><p>Svijetlo na 80cm danas, digao na 90cm, cca 200w (65-70w svaki panel x3), </p><p>Zemlja plagron light mix. </p><p>Uvjeti temp/vlaga 99% vremena u optimali i stabilno (nema veliki oscilacija dan/noc).</p><p>Jedini problem kojim mi pada na pamet je to sto do sada gotovo ni jednom nisam imao runoff-a kod zaljevanja, zadnje zalivanje sam imao zeru (manje od deci) runoffa na 2.5L vode.</p><p>evo tablice hranjena do sada.</p><p>[ATTACH]413579[/ATTACH]</p><p>Kao sto se vidi do sada nisam presao pola doze TNT-a, tako da postoji mogucnost nekog deficita i po tom pitanju, ali imaju ljepu boju osim ovih vecih. </p><p>Prema planu bi sljedece trebao ici sa stimulatorima i Cal-magom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 740400, member: 55817"] Vec 2 dana gledam kao da upadam u neki problem, ali nisam ni sam siguran dal tripujem ili je stvarno nesto tu. Ima nekoliko najnovijih vrhica listica koji su zuti, nisu zapaljeni. A gotovo svaka biljka ima nekoliko smeđih fleka koje nebi povezao sa kalcijem. Na bluberyu najtoviji listovi kao da imaju mg defecit, a i cjela biljka je dosta bljeda. Mozda ipak svijetlo zeru jako? Svijetlo na 80cm danas, digao na 90cm, cca 200w (65-70w svaki panel x3), Zemlja plagron light mix. Uvjeti temp/vlaga 99% vremena u optimali i stabilno (nema veliki oscilacija dan/noc). Jedini problem kojim mi pada na pamet je to sto do sada gotovo ni jednom nisam imao runoff-a kod zaljevanja, zadnje zalivanje sam imao zeru (manje od deci) runoffa na 2.5L vode. evo tablice hranjena do sada. [ATTACH]413579[/ATTACH] Kao sto se vidi do sada nisam presao pola doze TNT-a, tako da postoji mogucnost nekog deficita i po tom pitanju, ali imaju ljepu boju osim ovih vecih. Prema planu bi sljedece trebao ici sa stimulatorima i Cal-magom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom