Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 738519" data-attributes="member: 59027"><p>U tranziciji, biljke vuku i do duplo više gnojiva, a tebi su biljke u toj fazi.... Ako još imaš što spasit, daj im TnT(ako ti je pristupan), on uz puno dušika, ima i mikroelemente(Mangan, cink, bakar, bor, molibden, jod, kobalt, vitamini B1, B2, B3, B12, biljni šećer i aminokiseline) . Plantella list i cvet su isto odlični. Jedini pravi organski uzgoj, je kompost ili nešto tako, tretirano za indoor. Ako imaš sajt, na jesen zakopaj, poluraspadnuti kompost.(ostaci voča i povrća, ljuski jaja i sl.) Na dubinu, jedne štihače(pola metra) i zemlja če ti imat hrane za cijeli ciklus. Samo ju rokaš vodom, a kiša ne može isprat, jer je u komadima!</p><p>Ja sve vani, zaljevam samo vodom, a sve ostatke od voća i povrća, stavljam u komposter, što na jesen ide u zemlju. Osobno nisam probao uzgajat Cannabis, ali svo povrče, koje uzgajam, ne gnojim uopče!</p><p>Nakon dvije sezone, zemlja če ti biti rahla i bogata hranom i mikrobiološkim organizmima. I odlična stvar, je u tome, što ne možeš spalit biljku. Iz nekog razloga, koliko god stavio komposta, one uzimaju, koliko im treba... Da imam sajt, svake jeseni bi barem par kila komposta zakopao. Ili koliko ga skupiš, jer već 15ak godina to radim i prezadovoljan sam... Radio bi to u indooru, ali mora biti tretirano, jer privlači nametnike!</p><p>Ovaj ti uzgaja na taj način i ako ti se gleda, ima 33 serije. <a href="https://youtu.be/MQw6Rbw5V14" target="_blank">Prva</a> objašnjava što, kako, ako ti se ne gleda, prebaci na 5. Ili 6. seriju, kad miksa zemlju. Oni to zovu "lazanje lair"</p><p><a href="https://youtu.be/3CXj-gNXBNY" target="_blank">30. Harvest </a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 738519, member: 59027"] U tranziciji, biljke vuku i do duplo više gnojiva, a tebi su biljke u toj fazi.... Ako još imaš što spasit, daj im TnT(ako ti je pristupan), on uz puno dušika, ima i mikroelemente(Mangan, cink, bakar, bor, molibden, jod, kobalt, vitamini B1, B2, B3, B12, biljni šećer i aminokiseline) . Plantella list i cvet su isto odlični. Jedini pravi organski uzgoj, je kompost ili nešto tako, tretirano za indoor. Ako imaš sajt, na jesen zakopaj, poluraspadnuti kompost.(ostaci voča i povrća, ljuski jaja i sl.) Na dubinu, jedne štihače(pola metra) i zemlja če ti imat hrane za cijeli ciklus. Samo ju rokaš vodom, a kiša ne može isprat, jer je u komadima! Ja sve vani, zaljevam samo vodom, a sve ostatke od voća i povrća, stavljam u komposter, što na jesen ide u zemlju. Osobno nisam probao uzgajat Cannabis, ali svo povrče, koje uzgajam, ne gnojim uopče! Nakon dvije sezone, zemlja če ti biti rahla i bogata hranom i mikrobiološkim organizmima. I odlična stvar, je u tome, što ne možeš spalit biljku. Iz nekog razloga, koliko god stavio komposta, one uzimaju, koliko im treba... Da imam sajt, svake jeseni bi barem par kila komposta zakopao. Ili koliko ga skupiš, jer već 15ak godina to radim i prezadovoljan sam... Radio bi to u indooru, ali mora biti tretirano, jer privlači nametnike! Ovaj ti uzgaja na taj način i ako ti se gleda, ima 33 serije. [URL='https://youtu.be/MQw6Rbw5V14']Prva[/URL] objašnjava što, kako, ako ti se ne gleda, prebaci na 5. Ili 6. seriju, kad miksa zemlju. Oni to zovu "lazanje lair" [URL='https://youtu.be/3CXj-gNXBNY']30. Harvest [/URL] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom