Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Enzovargin" data-source="post: 738134" data-attributes="member: 76174"><p>[ATTACH=full]410314[/ATTACH]</p><p>Poslije 11.07. i ovog gnojenja pojavilo se ovo[ATTACH=full]410315[/ATTACH]</p><p>I nije se sirilo a nisam vise ni gnojio.</p><p>Ona je na suncu po citav dan,u basti ili na prozoru,a imam bastu oko kuce tako da je pomjeram da bude na suncu.Navecer je unesem u kucu.</p><p>Nisam nikad mjerio ph,imam onaj mjerac ali nije podesen.Voda sa cesme,pustim da odstoji 20min i onda zalijem,uvijek navecer.</p><p>Gnojiva imam hesi(root,tnt,bloom,fosfor,boost)</p><p>Seedsman je sjemenka.</p><p>Biljka napreduje dobro,bar misli.</p><p>[ATTACH=full]410317[/ATTACH]</p><p></p><p>A pot ima rupe naravno,i stavio sam ovaj papir da sunce ne grije plastiku.</p><p>Sjetio sam se jos neceg.</p><p>Danas kad sam premjestao biljku,stavio sam je na vreo mermer na prozoru,otpuhao mi vjetar stiropor a ja duvno i zaboravio nesto drugo staviti.Jel moguce da se kuhala odozdo?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Enzovargin, post: 738134, member: 76174"] [ATTACH type="full" alt="20210725_205727.jpg"]410314[/ATTACH] Poslije 11.07. i ovog gnojenja pojavilo se ovo[ATTACH type="full" alt="20210712_154351.jpg"]410315[/ATTACH] I nije se sirilo a nisam vise ni gnojio. Ona je na suncu po citav dan,u basti ili na prozoru,a imam bastu oko kuce tako da je pomjeram da bude na suncu.Navecer je unesem u kucu. Nisam nikad mjerio ph,imam onaj mjerac ali nije podesen.Voda sa cesme,pustim da odstoji 20min i onda zalijem,uvijek navecer. Gnojiva imam hesi(root,tnt,bloom,fosfor,boost) Seedsman je sjemenka. Biljka napreduje dobro,bar misli. [ATTACH type="full"]410317[/ATTACH] A pot ima rupe naravno,i stavio sam ovaj papir da sunce ne grije plastiku. Sjetio sam se jos neceg. Danas kad sam premjestao biljku,stavio sam je na vreo mermer na prozoru,otpuhao mi vjetar stiropor a ja duvno i zaboravio nesto drugo staviti.Jel moguce da se kuhala odozdo? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom