Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dendo" data-source="post: 737777" data-attributes="member: 75881"><p>Da stavit cu mrezu zbog grana koje padaju i nemaju snage da se drze …. Radio sam lagani lolipop jer sam proucavao i preporuceno mi je da ne skidam odjednom previse listova pa cu za koji dan jos malo detaljnije i otic vislje kad stavim mrezu… no pitam se sta da radim sa ovom granom koja visoka svega 20 cm dok su ostale grane na nekih 70 cm . Da odstranim ili ostavim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dendo, post: 737777, member: 75881"] Da stavit cu mrezu zbog grana koje padaju i nemaju snage da se drze …. Radio sam lagani lolipop jer sam proucavao i preporuceno mi je da ne skidam odjednom previse listova pa cu za koji dan jos malo detaljnije i otic vislje kad stavim mrezu… no pitam se sta da radim sa ovom granom koja visoka svega 20 cm dok su ostale grane na nekih 70 cm . Da odstranim ili ostavim? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom