Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lovetogrow" data-source="post: 737482" data-attributes="member: 69936"><p>Pozdrav Ekipa!</p><p>Imam 3.fem.rqs ,stare 2.mj.( BubbleGumXL u 80.ki i WW i FruitSpirit u 100.ki šatoru).svičao sam 30.6.21.</p><p>Sadio sam ko uvjek u Plagron grow mix zemlju,al sam stavljao organic batguano, od BioFloral.jako je koncentrirano to đubrivo, pa mi nekako to,vuče na moj problem. Zalivam/hranim,pH podnešenom vodom na pH 6.5-7,</p><p>sa Plagron alga grow i alga bloomom,sad, u cvatu,i prošle sam growe koristil Plagron đubriva i malo AN (Carboload in Cal-mag)..</p><p>Ove mrlje po listovima, svaki dan koji list više dobija roža.zadnji put zalio vodom,samom.danas bi jih hranijo, alii me zanima, dali je moguče,da su mrlje od 'pre'više batguana,jer sam ga sipao i oko cvjeca~ pre cvatnje.malo</p><p>Ako ima ko slično iskustvo,molim za savjet.tu su i slike(ispod lišča nema problema..)[ATTACH=full]409357[/ATTACH][ATTACH=full]409358[/ATTACH][ATTACH=full]409359[/ATTACH][ATTACH=full]409360[/ATTACH]ova je BubbleGumXL, a dole grow ww i fs[ATTACH=full]409361[/ATTACH][ATTACH=full]409362[/ATTACH]valjda bu grow izguro do kraja,thumbs up</p><p>✌by Lovetogrow</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lovetogrow, post: 737482, member: 69936"] Pozdrav Ekipa! Imam 3.fem.rqs ,stare 2.mj.( BubbleGumXL u 80.ki i WW i FruitSpirit u 100.ki šatoru).svičao sam 30.6.21. Sadio sam ko uvjek u Plagron grow mix zemlju,al sam stavljao organic batguano, od BioFloral.jako je koncentrirano to đubrivo, pa mi nekako to,vuče na moj problem. Zalivam/hranim,pH podnešenom vodom na pH 6.5-7, sa Plagron alga grow i alga bloomom,sad, u cvatu,i prošle sam growe koristil Plagron đubriva i malo AN (Carboload in Cal-mag).. Ove mrlje po listovima, svaki dan koji list više dobija roža.zadnji put zalio vodom,samom.danas bi jih hranijo, alii me zanima, dali je moguče,da su mrlje od 'pre'više batguana,jer sam ga sipao i oko cvjeca~ pre cvatnje.malo Ako ima ko slično iskustvo,molim za savjet.tu su i slike(ispod lišča nema problema..)[ATTACH type="full"]409357[/ATTACH][ATTACH type="full"]409358[/ATTACH][ATTACH type="full"]409359[/ATTACH][ATTACH type="full"]409360[/ATTACH]ova je BubbleGumXL, a dole grow ww i fs[ATTACH type="full"]409361[/ATTACH][ATTACH type="full"]409362[/ATTACH]valjda bu grow izguro do kraja,thumbs up ✌by Lovetogrow [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom