Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Varlicar" data-source="post: 736376" data-attributes="member: 76689"><p>Pozdrav dragi vutrasi. </p><p>Ovo je pre svega jadanje, posto nemam kome drugom. A ako je neko imao slican problem koji je uspeo da resi, neka bude ljubazan i udeli savet. </p><p>Dve biljke mi je nesto nocas pregrizlo u dnu stabljike. I trecoj je diralo donje listice</p><p>Vrv neki glodar. Pacov ili sta vec. </p><p></p><p>Planiram da temeljno ocistim boks od kera i da svu dlaku i izmet pospem oko biljaka. </p><p>Ostale su mi jos cetiri. Prema izgledu podsecaju na sativu. Biljke su samonikle, najverovatnije od semena jedne dobre vutre. </p><p>Zatim su u maju prebačene u saksije, a pre 10ak dana sam ih zabo u polje kukuruza. Nisu bas napredovala mnogo u saksijama, jer su bile skrivene u visokoj travi. Tek sad su krenule znacajnije da rastu. Visoke su izmedju 40 i 70cm otprilike. Prezivele izgledaju zdravo i veselo, ali se plasim da stetocina opet nocas ne dodje i ne unisti ostatak. </p><p>Ps. Inace pre 3-4 dana sam iscupao dve muske koje su se pokazale, i ako je, cini mi se, rano za to.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Varlicar, post: 736376, member: 76689"] Pozdrav dragi vutrasi. Ovo je pre svega jadanje, posto nemam kome drugom. A ako je neko imao slican problem koji je uspeo da resi, neka bude ljubazan i udeli savet. Dve biljke mi je nesto nocas pregrizlo u dnu stabljike. I trecoj je diralo donje listice Vrv neki glodar. Pacov ili sta vec. Planiram da temeljno ocistim boks od kera i da svu dlaku i izmet pospem oko biljaka. Ostale su mi jos cetiri. Prema izgledu podsecaju na sativu. Biljke su samonikle, najverovatnije od semena jedne dobre vutre. Zatim su u maju prebačene u saksije, a pre 10ak dana sam ih zabo u polje kukuruza. Nisu bas napredovala mnogo u saksijama, jer su bile skrivene u visokoj travi. Tek sad su krenule znacajnije da rastu. Visoke su izmedju 40 i 70cm otprilike. Prezivele izgledaju zdravo i veselo, ali se plasim da stetocina opet nocas ne dodje i ne unisti ostatak. Ps. Inace pre 3-4 dana sam iscupao dve muske koje su se pokazale, i ako je, cini mi se, rano za to. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom