Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dendo" data-source="post: 736218" data-attributes="member: 75881"><p>Ljudi imam par pitanja ovo mi je prvi grow pa rekoh da experimentiram prije nego kaj otvorim prvi dnevnik </p><p> Pirate growbox 1.5x1.5 </p><p>Led rasvjeta marshydro tsw 2000 (300w) trnutno je na nekih 55% udaljena 50 cm od vrha biljke.</p><p>Gnojiva od hesia (koristio samo sad u zadnjem zalijevanju prije dva dana prvi put supervit i power zyme )</p><p>Supstrat je od canne light mix </p><p>Sjeme je od sensia big bud feminized (5)</p><p>1.6 prenocile u tamnom u vodi </p><p>2.6 odstajale papirnatoj namocenoj maramici </p><p>3.6 svih 5 se otvorile i presadene u potove od 6,5 l</p><p>Do sad sam ih samo zalijevao po potrebi (ph 6,5)</p><p>Vise manje sam sve pohvatao sto se tice uzgoja medutim radi se o sjemenu koji nije autoflower a o tome se jako malo pise pa me zanimaju par stvari</p><p>Za strain koji koristim preporucljivo je supercropping ,scrog i lolipop od proizvodaca . danas je 21 dan otkako je sjeme ubaceno u vodi , mislim da je vrijeme za trening .</p><p>1. Jeli mi se isplati topirati ga? ( posto nema od proizvodaca preporuka da se to radi ) </p><p>2. Da pocnem sa lst ? </p><p>3. dali mi je box premali za 5 biljoza?</p><p>4. Imam fabric pot vaze od 25 l u koje ih mislim presadit … kad je idealno vrijeme za to ? Ako ih smijem topirat mislio bih odradit to odjednom sa presadivanjem da pretrpe stres u isto vrijeme. (Izaso je 5 cvor)</p><p>5. Jel mogu traziti pomoc od nekog mentora bez otvorenog dnevnika i ako ne dal mi je kasno da ga otvorim uopce?</p><p>Na slici se vidi vlaga i temperatura preko dana … preko noci je temp nesto niza i vlaga nesto veca. sve je u granicama normale. </p><p>Ako bi netko ukratko mogao objasniti koji redoslijed da koristim da s vegetacijom prode sve u najboljem redu….hvala!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dendo, post: 736218, member: 75881"] Ljudi imam par pitanja ovo mi je prvi grow pa rekoh da experimentiram prije nego kaj otvorim prvi dnevnik Pirate growbox 1.5x1.5 Led rasvjeta marshydro tsw 2000 (300w) trnutno je na nekih 55% udaljena 50 cm od vrha biljke. Gnojiva od hesia (koristio samo sad u zadnjem zalijevanju prije dva dana prvi put supervit i power zyme ) Supstrat je od canne light mix Sjeme je od sensia big bud feminized (5) 1.6 prenocile u tamnom u vodi 2.6 odstajale papirnatoj namocenoj maramici 3.6 svih 5 se otvorile i presadene u potove od 6,5 l Do sad sam ih samo zalijevao po potrebi (ph 6,5) Vise manje sam sve pohvatao sto se tice uzgoja medutim radi se o sjemenu koji nije autoflower a o tome se jako malo pise pa me zanimaju par stvari Za strain koji koristim preporucljivo je supercropping ,scrog i lolipop od proizvodaca . danas je 21 dan otkako je sjeme ubaceno u vodi , mislim da je vrijeme za trening . 1. Jeli mi se isplati topirati ga? ( posto nema od proizvodaca preporuka da se to radi ) 2. Da pocnem sa lst ? 3. dali mi je box premali za 5 biljoza? 4. Imam fabric pot vaze od 25 l u koje ih mislim presadit … kad je idealno vrijeme za to ? Ako ih smijem topirat mislio bih odradit to odjednom sa presadivanjem da pretrpe stres u isto vrijeme. (Izaso je 5 cvor) 5. Jel mogu traziti pomoc od nekog mentora bez otvorenog dnevnika i ako ne dal mi je kasno da ga otvorim uopce? Na slici se vidi vlaga i temperatura preko dana … preko noci je temp nesto niza i vlaga nesto veca. sve je u granicama normale. Ako bi netko ukratko mogao objasniti koji redoslijed da koristim da s vegetacijom prode sve u najboljem redu….hvala!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom