Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ultras1990" data-source="post: 734828" data-attributes="member: 74265"><p>pozdrav i poštovanje, molio bih iskusne clanove za pomoć pošto sam ja poprilično neiskusan, problem su zuti listovi koji su preko noci požutili, znam da ima puno tema na pitanje o zutim listovima al nisam se nasao ni u jednoj, </p><p>znaci ovak:strain je hulkberry fotoperiod, trenutno je 45i dan cvatnje, zemlja je canna tera profesional, box 120*120, hps 600 w udaljena 65 cm od vrhova, gnojivo koristim hessi starter, zaljevam svaka 2 do 3 dana, i svako drugo zaljevanje dajem gnojivo, ph vode je 6.5-6.8,temperatura je 28°,potovi su 18 litara, znaci ovak primjetio sam prije tjedan dana da su listovi poceli zutit pa nisam vise htio hranit jer sam mislio da sam prezagnojio zemlju, i sve je bilo ok dok jucer nisam kupio Palm ash tree od guankalong-a i stavio po žličicu na oba dvije biljke i zalio sa 3 litre vode svaku, danas nakon 24h jedna biljka je totalno zuta dok druga nema ni jedan zut list strain je isti i sve ostalo je isto kod obe biljke, pa molim nekog iskusnog da mi da neki savjet kaj da radim!? biljka izgleda ovako...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ultras1990, post: 734828, member: 74265"] pozdrav i poštovanje, molio bih iskusne clanove za pomoć pošto sam ja poprilično neiskusan, problem su zuti listovi koji su preko noci požutili, znam da ima puno tema na pitanje o zutim listovima al nisam se nasao ni u jednoj, znaci ovak:strain je hulkberry fotoperiod, trenutno je 45i dan cvatnje, zemlja je canna tera profesional, box 120*120, hps 600 w udaljena 65 cm od vrhova, gnojivo koristim hessi starter, zaljevam svaka 2 do 3 dana, i svako drugo zaljevanje dajem gnojivo, ph vode je 6.5-6.8,temperatura je 28°,potovi su 18 litara, znaci ovak primjetio sam prije tjedan dana da su listovi poceli zutit pa nisam vise htio hranit jer sam mislio da sam prezagnojio zemlju, i sve je bilo ok dok jucer nisam kupio Palm ash tree od guankalong-a i stavio po žličicu na oba dvije biljke i zalio sa 3 litre vode svaku, danas nakon 24h jedna biljka je totalno zuta dok druga nema ni jedan zut list strain je isti i sve ostalo je isto kod obe biljke, pa molim nekog iskusnog da mi da neki savjet kaj da radim!? biljka izgleda ovako... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom