Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Rum" data-source="post: 729424" data-attributes="member: 76167"><p>Pozdrav svim growerima i fumarima, </p><p>Trebalo mi je preko 25godina uživanja canabisa da bi se napokon odlučio na vlastiti grow. Nov sam ovdje i u grow-ing svijetu i hvala svim mentorima, adminima i dobrim ljudima šta guraju ovaj portal. Pročitao sam dobar dio portala no malo se gubim u svemu a gubim se i problemu u kojem sam se našao sa biljama pa bi molio za koji savijet od iskusnijih growera. Pokušao sam od samog početka odraditi pripremu na način minimiziram šansu za probleme no evo ipak su me snašli. Problem je počeo prije dva dana i širi se rapidno....ukratko prije par dana lišće je na nekim dijelovima počelo klonuti na krajevima te prelazi u smeđu boju, suši se, gnjili, mekano je. Stabiljka se na jednom mjestu sama pocela prelamat (na slici zaokruženo crveno). Ne znam uopce odakle krenuti....</p><p>Jack Herer AUTO, DAN 27, tri biljke u 15litarskim potovima, zemlja je guanokanlong sa kokos kuglicama na dnu jer sam planirao koristiti autopotove no za to jos nije bilo potrebe pa zaljevam ručno. Bio-tabs. Prema preporuci prozivođača PH vode ne treba kontrolirati no prije par dana sam otišao sam u krajnost pa sam kupio PH metar. U zadnjem zaljevanju spustio sa 7.5-8 na 6.5. Cooltube na visini 45-50 cm, vlagu držim na 45-55% temperaturu oko 25-26C dan i 20-21C noc u režimu svjetla 18/6. Tri biljke i sve su potpuno različite od samog starta pa sam ih sukladno i tretirao. Najnaprednijoj sam napravio rani topping te kasnije LST (znam da nije preporuceno dva treninga za autosicu ali djelovala je napredna i snažna), ostale dvije samo LST. "Naprednu" sam prije 7 dana zalio sa 50% od preporučene doze bactrex i orgatrex jer mi se cinilo da je pocela cvast. Druge dvije samo voda jer jos uvijek nisam usao u 5 tjedan (preporuka proizvodaca). Trenutno sam na cca 300-500 ml vode svaka 2-4 dana. </p><p>Sumnjam na:</p><p>Grijalica mi je na toj strani gdje je problem počeo. Da li je moguće da je heat stress? </p><p>Zadnje zaljevanje bilo je sa preporučenom Ph vrijednosti vode dok sam do sada zaljevao samo sa vodom iz pipe (cca 7,5-8ph)</p><p>Prije 5 dana (dakle u 22 danu vegetacije) zadnji LST, da li je to bilo prekasno? </p><p>Hvala unaprijed na pomoći!!! </p><p></p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]395761[/ATTACH][ATTACH=full]395762[/ATTACH][ATTACH=full]395763[/ATTACH][ATTACH=full]395764[/ATTACH][ATTACH=full]395765[/ATTACH][ATTACH=full]395766[/ATTACH][ATTACH=full]395767[/ATTACH][ATTACH=full]395768[/ATTACH][ATTACH=full]395769[/ATTACH][ATTACH=full]395770[/ATTACH][ATTACH=full]395771[/ATTACH][ATTACH=full]395772[/ATTACH][ATTACH=full]395773[/ATTACH][ATTACH=full]395774[/ATTACH][ATTACH=full]395775[/ATTACH][ATTACH=full]395776[/ATTACH][ATTACH=full]395777[/ATTACH][ATTACH=full]395760[/ATTACH][ATTACH=full]395778[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rum, post: 729424, member: 76167"] Pozdrav svim growerima i fumarima, Trebalo mi je preko 25godina uživanja canabisa da bi se napokon odlučio na vlastiti grow. Nov sam ovdje i u grow-ing svijetu i hvala svim mentorima, adminima i dobrim ljudima šta guraju ovaj portal. Pročitao sam dobar dio portala no malo se gubim u svemu a gubim se i problemu u kojem sam se našao sa biljama pa bi molio za koji savijet od iskusnijih growera. Pokušao sam od samog početka odraditi pripremu na način minimiziram šansu za probleme no evo ipak su me snašli. Problem je počeo prije dva dana i širi se rapidno....ukratko prije par dana lišće je na nekim dijelovima počelo klonuti na krajevima te prelazi u smeđu boju, suši se, gnjili, mekano je. Stabiljka se na jednom mjestu sama pocela prelamat (na slici zaokruženo crveno). Ne znam uopce odakle krenuti.... Jack Herer AUTO, DAN 27, tri biljke u 15litarskim potovima, zemlja je guanokanlong sa kokos kuglicama na dnu jer sam planirao koristiti autopotove no za to jos nije bilo potrebe pa zaljevam ručno. Bio-tabs. Prema preporuci prozivođača PH vode ne treba kontrolirati no prije par dana sam otišao sam u krajnost pa sam kupio PH metar. U zadnjem zaljevanju spustio sa 7.5-8 na 6.5. Cooltube na visini 45-50 cm, vlagu držim na 45-55% temperaturu oko 25-26C dan i 20-21C noc u režimu svjetla 18/6. Tri biljke i sve su potpuno različite od samog starta pa sam ih sukladno i tretirao. Najnaprednijoj sam napravio rani topping te kasnije LST (znam da nije preporuceno dva treninga za autosicu ali djelovala je napredna i snažna), ostale dvije samo LST. "Naprednu" sam prije 7 dana zalio sa 50% od preporučene doze bactrex i orgatrex jer mi se cinilo da je pocela cvast. Druge dvije samo voda jer jos uvijek nisam usao u 5 tjedan (preporuka proizvodaca). Trenutno sam na cca 300-500 ml vode svaka 2-4 dana. Sumnjam na: Grijalica mi je na toj strani gdje je problem počeo. Da li je moguće da je heat stress? Zadnje zaljevanje bilo je sa preporučenom Ph vrijednosti vode dok sam do sada zaljevao samo sa vodom iz pipe (cca 7,5-8ph) Prije 5 dana (dakle u 22 danu vegetacije) zadnji LST, da li je to bilo prekasno? Hvala unaprijed na pomoći!!! [ATTACH type="full"]395761[/ATTACH][ATTACH type="full"]395762[/ATTACH][ATTACH type="full"]395763[/ATTACH][ATTACH type="full"]395764[/ATTACH][ATTACH type="full"]395765[/ATTACH][ATTACH type="full"]395766[/ATTACH][ATTACH type="full"]395767[/ATTACH][ATTACH type="full"]395768[/ATTACH][ATTACH type="full"]395769[/ATTACH][ATTACH type="full"]395770[/ATTACH][ATTACH type="full"]395771[/ATTACH][ATTACH type="full"]395772[/ATTACH][ATTACH type="full"]395773[/ATTACH][ATTACH type="full"]395774[/ATTACH][ATTACH type="full"]395775[/ATTACH][ATTACH type="full"]395776[/ATTACH][ATTACH type="full"]395777[/ATTACH][ATTACH type="full"]395760[/ATTACH][ATTACH type="full"]395778[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom