Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 724776" data-attributes="member: 55817"><p>Meni sve biljke tako izgledaju dok imam tako malo visu vlagu, ja to povezujem s vlagom i isparavanjem iz zemlje. Mozes full opusteno, nema posljedica ovo.</p><p>A enfune ne znam na koliko su, ali mozes sa 40% na 60cm cjelu vege gurat, nece bit problema i taman rastu, e u cvatu paneli malo zezaju. Ja sve napravio postavio ih u livel i opet mi se cini da imam hotspot na 2 mjesta. Sad ih drzim na 55% na 50cm nes ispod, kako koj vrh.</p><p>[USER=75895]@imam lud da sam papir[/USER]</p><p>Bez slike ti nitko nemoze pomoc, ovako na pogađanje bi rekao da imas larve, i da sljedi invazija gnatova, ali mugi bit i neki crvi, svasta nesta zavisi odakle si uzeo zemlju. isto i za PH nije normalno, ni pozeljno. Opet mozes bit da je to tek prvih par deci runoff-a koji u sebi sadrzi dosta soli i nije mjerodavan. ali opet. pitanje je zemlje jer vecina sama regulira ph.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 724776, member: 55817"] Meni sve biljke tako izgledaju dok imam tako malo visu vlagu, ja to povezujem s vlagom i isparavanjem iz zemlje. Mozes full opusteno, nema posljedica ovo. A enfune ne znam na koliko su, ali mozes sa 40% na 60cm cjelu vege gurat, nece bit problema i taman rastu, e u cvatu paneli malo zezaju. Ja sve napravio postavio ih u livel i opet mi se cini da imam hotspot na 2 mjesta. Sad ih drzim na 55% na 50cm nes ispod, kako koj vrh. [USER=75895]@imam lud da sam papir[/USER] Bez slike ti nitko nemoze pomoc, ovako na pogađanje bi rekao da imas larve, i da sljedi invazija gnatova, ali mugi bit i neki crvi, svasta nesta zavisi odakle si uzeo zemlju. isto i za PH nije normalno, ni pozeljno. Opet mozes bit da je to tek prvih par deci runoff-a koji u sebi sadrzi dosta soli i nije mjerodavan. ali opet. pitanje je zemlje jer vecina sama regulira ph. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom