Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 721947" data-attributes="member: 67644"><p>Ako su ove velicine, onda jesu pljesnive musice.</p><p>Stavio sam ljepljivu traku, za 2h ih je oko 5-6 gore.</p><p></p><p>Posto su mi jos dva pota prazna ali sa istom zemljom, kopao sam po njima - apsolutno nista nije izletjelo van, iako pise da izlaze iz zemlje. </p><p>Stvarno ne znam, od nekuda moraju doci. Onu vodu sam izbacio van, mozda je ona bila problem,pa ih ostalo unutra.</p><p></p><p>Biljke rastu normalno. Nista, sutra trazim neem ulje ili sta vec nadem, preventivno, jesu ili nisu, tretirat cu zemlju.</p><p>Zemlja je 30l terrabrill i 10l lidl.</p><p>Sumnjam na terrabrill, jer kupio sam dvije zadnje vrece koje su bile vani na otvorenome, i snijeg na jednoj i sve.I jako vlazne unutra.Lidl zemlja je full suha.</p><p>Da ih ne privlaci ovo organsko gnojivo od Organic Nutrients?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 721947, member: 67644"] Ako su ove velicine, onda jesu pljesnive musice. Stavio sam ljepljivu traku, za 2h ih je oko 5-6 gore. Posto su mi jos dva pota prazna ali sa istom zemljom, kopao sam po njima - apsolutno nista nije izletjelo van, iako pise da izlaze iz zemlje. Stvarno ne znam, od nekuda moraju doci. Onu vodu sam izbacio van, mozda je ona bila problem,pa ih ostalo unutra. Biljke rastu normalno. Nista, sutra trazim neem ulje ili sta vec nadem, preventivno, jesu ili nisu, tretirat cu zemlju. Zemlja je 30l terrabrill i 10l lidl. Sumnjam na terrabrill, jer kupio sam dvije zadnje vrece koje su bile vani na otvorenome, i snijeg na jednoj i sve.I jako vlazne unutra.Lidl zemlja je full suha. Da ih ne privlaci ovo organsko gnojivo od Organic Nutrients? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom