Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="YoungGrow" data-source="post: 710294" data-attributes="member: 73640"><p>Pozdrav ekipa evo da se i ja pozalim na probleme. Elem svoj prvi grow sam zapoceo 31.08 je seme stavljeno u zemlju i 05.09 je isklijalo, sto znaci da je danas negde 60i dan starosti. Biljcica je super krenula i sve je bilo top do rane faze cvetanja gde sam uvideo fleke na listovima, nisam bio par dana oko nje kad su se pojavile pa sam kasnije reagovao. Deluje mi kao nedoatatak fosfora iako sam ga dodavao preporucenu dozu(u pocetku sam davao pola doze pa posle pojacavao jer sam stekao utisak da ima nedostatak zbog listova) Hesijevih proizvoda ali bez mnogo uspeha, nastavila je odumirati. Jos sam malo trazio i shvatio sam da nije mozda problem sa pH vrednoati zemlje pa sam je testirao i ispala je 5.9 sto bi trebalo da je mala vrednost pa sad pokusavam da je dignem i ozivim biljcicu koja je pri kraju cvetanja. Radi se o Royal Autoflower AK. Da li imate neke savete i tipove, da li idem u pravom smeru? U medjuvremenu mi je pregorelo i svetlo sa kojim sam uzgajao i sutra bi trebalo da funkcionise opet, bila je na prozoru koji dan. Zalivao sam biljke dva puta nedeljno petkom sa 1 litrom ciste vode sa cesme ostavljene 24h da ispari hlor iz nje( to sam citao negde na netu da treba voda iz cesme da odstoji dan pre koriscenja), i ponedeljkom kada sam joj davao prihranu Hesi proizvoda. U medjuvremenu sam zadnje dve tri nedelje izbacio ovo petkom zalivanje jer je stalno mokro zemljiste bilo, da li je to lost potez bio ili mogu i samo.jesnom nedeljno zalivati i tada davati i prihranu. Nadam se na ispomoci.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YoungGrow, post: 710294, member: 73640"] Pozdrav ekipa evo da se i ja pozalim na probleme. Elem svoj prvi grow sam zapoceo 31.08 je seme stavljeno u zemlju i 05.09 je isklijalo, sto znaci da je danas negde 60i dan starosti. Biljcica je super krenula i sve je bilo top do rane faze cvetanja gde sam uvideo fleke na listovima, nisam bio par dana oko nje kad su se pojavile pa sam kasnije reagovao. Deluje mi kao nedoatatak fosfora iako sam ga dodavao preporucenu dozu(u pocetku sam davao pola doze pa posle pojacavao jer sam stekao utisak da ima nedostatak zbog listova) Hesijevih proizvoda ali bez mnogo uspeha, nastavila je odumirati. Jos sam malo trazio i shvatio sam da nije mozda problem sa pH vrednoati zemlje pa sam je testirao i ispala je 5.9 sto bi trebalo da je mala vrednost pa sad pokusavam da je dignem i ozivim biljcicu koja je pri kraju cvetanja. Radi se o Royal Autoflower AK. Da li imate neke savete i tipove, da li idem u pravom smeru? U medjuvremenu mi je pregorelo i svetlo sa kojim sam uzgajao i sutra bi trebalo da funkcionise opet, bila je na prozoru koji dan. Zalivao sam biljke dva puta nedeljno petkom sa 1 litrom ciste vode sa cesme ostavljene 24h da ispari hlor iz nje( to sam citao negde na netu da treba voda iz cesme da odstoji dan pre koriscenja), i ponedeljkom kada sam joj davao prihranu Hesi proizvoda. U medjuvremenu sam zadnje dve tri nedelje izbacio ovo petkom zalivanje jer je stalno mokro zemljiste bilo, da li je to lost potez bio ili mogu i samo.jesnom nedeljno zalivati i tada davati i prihranu. Nadam se na ispomoci. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom