Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 707953" data-attributes="member: 48175"><p>Najobičniji produžni kabel koji ima osigurač u sebi, zapravo imaju ga svi jer po ps-u bi morali, bilo koji da kupiš dobro je, najčešće budu 10 il 16 ampera. A ove jeftine sa dodatkom prenaponske zaštite s vremenom postanu preosjetljive pa ti izbace bez razloga. Mislim.. nije da te odgovaram, ti slobodno uzmi duplu zaštitu.</p><p>A i za bolju regulaciju temperature u boxu ako želiš slobodno spoji taj ispuh na termostat. Nekima ispuh radi konstantno ili na tajmer pa nemaju nikakvih problema održavati temperaturu ako im okolna nije preniska. Sad bi ti mogao spajat još štošta na ispuh ako bi htjeo full kontrolirat uvjete, npr. i vlagostat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 707953, member: 48175"] Najobičniji produžni kabel koji ima osigurač u sebi, zapravo imaju ga svi jer po ps-u bi morali, bilo koji da kupiš dobro je, najčešće budu 10 il 16 ampera. A ove jeftine sa dodatkom prenaponske zaštite s vremenom postanu preosjetljive pa ti izbace bez razloga. Mislim.. nije da te odgovaram, ti slobodno uzmi duplu zaštitu. A i za bolju regulaciju temperature u boxu ako želiš slobodno spoji taj ispuh na termostat. Nekima ispuh radi konstantno ili na tajmer pa nemaju nikakvih problema održavati temperaturu ako im okolna nije preniska. Sad bi ti mogao spajat još štošta na ispuh ako bi htjeo full kontrolirat uvjete, npr. i vlagostat. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom