Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Daredevilutz" data-source="post: 707475" data-attributes="member: 48788"><p>Okej hvala na savjetima. Trenutno je HPS 400W pregorila mi je od 600W jučer, mislim da će i ostat tako na 400. Imam cool tube svejedno da držim na 60cm? Jer ovih dana mi je hps 600 bio na 40cm od vrhova i nije bilo znakova paljenja.</p><p></p><p><strong>[USER=48175]truare[/USER] da i ja mislim da bi to mogao biti problem, jer sam pojacao ventilaciju da sa 600w odrzim temp na 30 a vlaga bi padala na 30% zatim kad se hps ugasi ventilacija ohladi box na sobnu temperaturu ili malo ispod (sa 30 na 20 - 19 i 2 dana je pala na 17 u boxu ali tako je bilo max 2 sata) takoder digne vlagu za 50%. Sad ce sa 400w bit manji "propuh" pa ce i vlaga bit veca definitivno.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Daredevilutz, post: 707475, member: 48788"] Okej hvala na savjetima. Trenutno je HPS 400W pregorila mi je od 600W jučer, mislim da će i ostat tako na 400. Imam cool tube svejedno da držim na 60cm? Jer ovih dana mi je hps 600 bio na 40cm od vrhova i nije bilo znakova paljenja. [B][USER=48175]truare[/USER] da i ja mislim da bi to mogao biti problem, jer sam pojacao ventilaciju da sa 600w odrzim temp na 30 a vlaga bi padala na 30% zatim kad se hps ugasi ventilacija ohladi box na sobnu temperaturu ili malo ispod (sa 30 na 20 - 19 i 2 dana je pala na 17 u boxu ali tako je bilo max 2 sata) takoder digne vlagu za 50%. Sad ce sa 400w bit manji "propuh" pa ce i vlaga bit veca definitivno.[/B] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom