Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CovjekCvit" data-source="post: 707075" data-attributes="member: 72825"><p>Pozdrav moze pomoc iskusnijih?</p><p>[ATTACH=full]366832[/ATTACH]</p><p></p><p>Znaci tretira sam je s fastacom (lisce cvitovi stabljika ZEMLJU san prska isto) nakon toga su padale kise 10tak dana i dodem 3 dana nakom kisa ona obisena. Okej, ajde... Zalijem je s 10litara vode u kojih je bilo razmuceno 15ml plantelle cvit na 2 litre vode. Doden nakom 3 dana (jucer) ona opet obisena, zalijem je s 7 litara ciste vode. Dosao danas i slika ovu sliku. Cila se sasusila pozutila. Zbog ceg je to jel znate? Upila pesticid pa je spalilo? Zedna? Nevjerujem... Gladna? To mi je predpostavka, iako san joj da plantelle cvet, mozda triba plantelle list? Mozda su joj kise isprale zemlju, ili je povukla upila pesticid pa je to susi? Ali opet nakon tretiranja, sutradan, pocele su padat velike kise.</p><p>Moze li mi itko pomoc, nasa san se pred zidom i ne znan sta dalje.</p><p>[ATTACH=full]366833[/ATTACH]</p><p></p><p>Btw, na ovo sam danas naletija slucajno na facebooku citajuci komentare bezvehe na neku temu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CovjekCvit, post: 707075, member: 72825"] Pozdrav moze pomoc iskusnijih? [ATTACH type="full"]366832[/ATTACH] Znaci tretira sam je s fastacom (lisce cvitovi stabljika ZEMLJU san prska isto) nakon toga su padale kise 10tak dana i dodem 3 dana nakom kisa ona obisena. Okej, ajde... Zalijem je s 10litara vode u kojih je bilo razmuceno 15ml plantelle cvit na 2 litre vode. Doden nakom 3 dana (jucer) ona opet obisena, zalijem je s 7 litara ciste vode. Dosao danas i slika ovu sliku. Cila se sasusila pozutila. Zbog ceg je to jel znate? Upila pesticid pa je spalilo? Zedna? Nevjerujem... Gladna? To mi je predpostavka, iako san joj da plantelle cvet, mozda triba plantelle list? Mozda su joj kise isprale zemlju, ili je povukla upila pesticid pa je to susi? Ali opet nakon tretiranja, sutradan, pocele su padat velike kise. Moze li mi itko pomoc, nasa san se pred zidom i ne znan sta dalje. [ATTACH type="full"]366833[/ATTACH] Btw, na ovo sam danas naletija slucajno na facebooku citajuci komentare bezvehe na neku temu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom