Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 706563" data-attributes="member: 48175"><p>Imam biljkicu gorila glue auto, sad joj je 15 dana, pa mi drugi set listova pokazuje probleme. Biljka je u malom boxu 40x40x80 pa nemam puno prostora za manevriranje, npr. ne stane mi ovlaživač pa mi vlaga zna past i na 20% što se da vidit i na listovima, al mi nikad prije se nisu pojavljivale diskoloracije lišća tako rano. Pored toga mislim da je i zemlja bila previše suha pa mi se čini da je to izazvalo ovaj problem? (namočio je samo jednom prije sadnje) . Biljku sam i površinu zemlje samo tu i tamo "mistao" sa vodom.. tj. r/o + cal/mag. Sad sam baš zalio sa 1.5L hesijevog roota, powerzyme i supervit + cal/mag pošto mi je voda r/o. </p><p>Biljka je počela od početka u velikom potu pa joj je trebao koji dan duže da krene. Temperature su bile od 20 do 29.. osim prvih 2 dana kad je rasla i preko 35C, pa sam morao box premjestit na hladniju lokaciju.</p><p>Još jedna stvar, zemlja u kojoj je posađena je Composana za rajčice i povrće, nisam ni skužio dok nisam već došao s vrećom doma, više mi se nije dalo vraćat pa sam je posadio u nju, ima tko iskustva s takvom zemljom? Čini mi se jedino da ću joj morat pazit pH jer piše da je raspon od 5.0 - 6.5 .</p><p>Režim svjetla mi je 24/0 i bit će tako do samog kraja zbog održavanja temperature u boxu. Trenutna jacina svjetla u boxu je 170W.. previše?</p><p>Evo slika biljke</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 706563, member: 48175"] Imam biljkicu gorila glue auto, sad joj je 15 dana, pa mi drugi set listova pokazuje probleme. Biljka je u malom boxu 40x40x80 pa nemam puno prostora za manevriranje, npr. ne stane mi ovlaživač pa mi vlaga zna past i na 20% što se da vidit i na listovima, al mi nikad prije se nisu pojavljivale diskoloracije lišća tako rano. Pored toga mislim da je i zemlja bila previše suha pa mi se čini da je to izazvalo ovaj problem? (namočio je samo jednom prije sadnje) . Biljku sam i površinu zemlje samo tu i tamo "mistao" sa vodom.. tj. r/o + cal/mag. Sad sam baš zalio sa 1.5L hesijevog roota, powerzyme i supervit + cal/mag pošto mi je voda r/o. Biljka je počela od početka u velikom potu pa joj je trebao koji dan duže da krene. Temperature su bile od 20 do 29.. osim prvih 2 dana kad je rasla i preko 35C, pa sam morao box premjestit na hladniju lokaciju. Još jedna stvar, zemlja u kojoj je posađena je Composana za rajčice i povrće, nisam ni skužio dok nisam već došao s vrećom doma, više mi se nije dalo vraćat pa sam je posadio u nju, ima tko iskustva s takvom zemljom? Čini mi se jedino da ću joj morat pazit pH jer piše da je raspon od 5.0 - 6.5 . Režim svjetla mi je 24/0 i bit će tako do samog kraja zbog održavanja temperature u boxu. Trenutna jacina svjetla u boxu je 170W.. previše? Evo slika biljke [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom