Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shone1991" data-source="post: 705802" data-attributes="member: 56450"><p>Postovanje,imao bi par pitanja,nadam se da necu previse smoriti iskusnije clanove,ovo mi je prvo uzgajanje pa imam omanjih problema. Prvo pitanje se odnosi na biljku koja je u cvetanju,nesto se to cvetanje oduzilo kao da stoji u istom stadijumu vec neko vreme,al' to je sad vec neka druga prica,mozda to tako ide.Pitanje se odnosi na problem sa listovima koji se suše,poceli su da se suse pre nekih 3 nedelje mozda,zemlja je kupovna nisam siguran koja je "marka" bila u pitanju,koristio sam neko djubrivo za cvetanje Floris 6-5-5 cini mi se,kasnije sam presao na neko "domace" sto pravi poljoprivredna apoteka,gde je veci postotak P i K.Vec nekih 10 dana joj ne dajem djubrivo samo vodu(mislio sam da ce uskoro kraj cvetanja pa da je ispiram sa vodom).I ako neko moze da odredi za koliko ce od prilike da zavrsi biljka sa cvetanjem,znam da se to ne moze bas tacno odrediti sa slike,ali od prilike za nedelju dve tri,pet.Na poslednjim slikama cu ubaciti drugu biljku koja je dosta naprednija sto se tice velicine,ali su se i na njoj poceli javljati cudne oznake po listovima,sumnjam na martina ili smrdibubu,posto ih nalazim u vecim kolicinama na biljci,sad ih ima manje posto ih redovno skidam.Ubacicu slike da ne duzim vise,svako misljenje bi dobro doslo. I jos jedno pitanje da li se moze veliko lisce seci,da bi hedovi dobijali vise sunceve svetlosti,posto je biljka 2m visine i poprilicno je veliki "zbun",poslednji put sam joj sekao lisce pre mesec ipo od tad je biljka pocela da raste kao luda,i sad je jos veca i u sirinu i u visinu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shone1991, post: 705802, member: 56450"] Postovanje,imao bi par pitanja,nadam se da necu previse smoriti iskusnije clanove,ovo mi je prvo uzgajanje pa imam omanjih problema. Prvo pitanje se odnosi na biljku koja je u cvetanju,nesto se to cvetanje oduzilo kao da stoji u istom stadijumu vec neko vreme,al' to je sad vec neka druga prica,mozda to tako ide.Pitanje se odnosi na problem sa listovima koji se suše,poceli su da se suse pre nekih 3 nedelje mozda,zemlja je kupovna nisam siguran koja je "marka" bila u pitanju,koristio sam neko djubrivo za cvetanje Floris 6-5-5 cini mi se,kasnije sam presao na neko "domace" sto pravi poljoprivredna apoteka,gde je veci postotak P i K.Vec nekih 10 dana joj ne dajem djubrivo samo vodu(mislio sam da ce uskoro kraj cvetanja pa da je ispiram sa vodom).I ako neko moze da odredi za koliko ce od prilike da zavrsi biljka sa cvetanjem,znam da se to ne moze bas tacno odrediti sa slike,ali od prilike za nedelju dve tri,pet.Na poslednjim slikama cu ubaciti drugu biljku koja je dosta naprednija sto se tice velicine,ali su se i na njoj poceli javljati cudne oznake po listovima,sumnjam na martina ili smrdibubu,posto ih nalazim u vecim kolicinama na biljci,sad ih ima manje posto ih redovno skidam.Ubacicu slike da ne duzim vise,svako misljenje bi dobro doslo. I jos jedno pitanje da li se moze veliko lisce seci,da bi hedovi dobijali vise sunceve svetlosti,posto je biljka 2m visine i poprilicno je veliki "zbun",poslednji put sam joj sekao lisce pre mesec ipo od tad je biljka pocela da raste kao luda,i sad je jos veca i u sirinu i u visinu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom