Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="w1zK" data-source="post: 690273" data-attributes="member: 48335"><p>[USER=70040]@serviser[/USER] Da listovi su mi uvjek bili spusteni jel sam gledo da ih slikam kad su svijetla izgasena,kad su svijetla pogasena normalno je da se listovi spuste,pa kad se lampe upale oni bi se opet podigli u normalu.</p><p>Kazem u pocetku nije bilo tih problema kao sad u zadnjih 5-6 dana.</p><p>Budem poslusao tvoj savijet pa cu ih ostavit da se osuse skroz pa cu ih zalit i pustit par dana da vidim kako disu.</p><p>Ako to ne upali onda ih flusham pa cemo vidjet sta bude dalje.</p><p></p><p>Znam da su ti mazari malo u *****,jedino zasto sam ih uzeo jel su u dutch passionu imali neku akciju mislim da sam 9 komada platio oko nekih 30 eura pa sam ih zato uzeo,indace nebi.</p><p></p><p>Nista pokusat cu napravit ove dvije navedene stvari gore pa se javim kad vidim kako disu.</p><p></p><p>Bilo bi mi jako zao da ih sad nesto sjebe kad su usle u cvijetanje,a sve je krenulo super.</p><p></p><p>Hvala van puno jos jednom na odgovorima,javim se kroz 7-15 dana kad vidim kakvo je stanje.</p><p></p><p>I jos jednom da se zahvalim badiju covjek uvijek uleti spasit stvar respect</p><p></p><p>Edit: [USER=52772]@Badi[/USER] zaboravio sam reci,sad sam pogledo slike koje si stavio isto to se i meni dogadja,dali si uspio normalno odradit grow sa tim mazarima ili si jos ima problema kasnije</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="w1zK, post: 690273, member: 48335"] [USER=70040]@serviser[/USER] Da listovi su mi uvjek bili spusteni jel sam gledo da ih slikam kad su svijetla izgasena,kad su svijetla pogasena normalno je da se listovi spuste,pa kad se lampe upale oni bi se opet podigli u normalu. Kazem u pocetku nije bilo tih problema kao sad u zadnjih 5-6 dana. Budem poslusao tvoj savijet pa cu ih ostavit da se osuse skroz pa cu ih zalit i pustit par dana da vidim kako disu. Ako to ne upali onda ih flusham pa cemo vidjet sta bude dalje. Znam da su ti mazari malo u *****,jedino zasto sam ih uzeo jel su u dutch passionu imali neku akciju mislim da sam 9 komada platio oko nekih 30 eura pa sam ih zato uzeo,indace nebi. Nista pokusat cu napravit ove dvije navedene stvari gore pa se javim kad vidim kako disu. Bilo bi mi jako zao da ih sad nesto sjebe kad su usle u cvijetanje,a sve je krenulo super. Hvala van puno jos jednom na odgovorima,javim se kroz 7-15 dana kad vidim kakvo je stanje. I jos jednom da se zahvalim badiju covjek uvijek uleti spasit stvar respect Edit: [USER=52772]@Badi[/USER] zaboravio sam reci,sad sam pogledo slike koje si stavio isto to se i meni dogadja,dali si uspio normalno odradit grow sa tim mazarima ili si jos ima problema kasnije [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom