Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="w1zK" data-source="post: 690222" data-attributes="member: 48335"><p>Znaci prije 5-6 dana si mi se poceli dogadjat ovi problemi,listovi su svi spusteni dole kao da im fali vode,a zaljevam ih normalno kad vidim da je tegla skroz lagana onda zalijem dok ne procuri van,i kad upalim svijetla ti listovi su i dalje spusteni,mislio sam prvo da je zbog ventilacije,pa sam ugasio 2 ventilarota,1 ostavio da puse lagano po njima,i dalje isto kad upalim svijetla listovi se ne dizu,nisam ih gnojio sa nicim,zaljevam ih normalno kao i svaki put do sada i bilo je sve uredu,do prije 5-6 dana,uvjeti su im dobro temperatura dan 24-27 noc 17-20% vlaga dan 40-50% vlaga noc 40-55%. Lampa na 50cm</p><p>Slikane su po mraku bez svijetla znam da se bilje po mraku opuste ali one su takve i kad im upalim svjetlo listovi nece da se podignu kao da im necega fali a neznam sta.Veliki listovi dijeluju ok ali,ovi listovi na budicim hedovima su skroz opusteni prema dole</p><p>Sad vas pitam sta da uradim,dali da flusham to ili sta pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="w1zK, post: 690222, member: 48335"] Znaci prije 5-6 dana si mi se poceli dogadjat ovi problemi,listovi su svi spusteni dole kao da im fali vode,a zaljevam ih normalno kad vidim da je tegla skroz lagana onda zalijem dok ne procuri van,i kad upalim svijetla ti listovi su i dalje spusteni,mislio sam prvo da je zbog ventilacije,pa sam ugasio 2 ventilarota,1 ostavio da puse lagano po njima,i dalje isto kad upalim svijetla listovi se ne dizu,nisam ih gnojio sa nicim,zaljevam ih normalno kao i svaki put do sada i bilo je sve uredu,do prije 5-6 dana,uvjeti su im dobro temperatura dan 24-27 noc 17-20% vlaga dan 40-50% vlaga noc 40-55%. Lampa na 50cm Slikane su po mraku bez svijetla znam da se bilje po mraku opuste ali one su takve i kad im upalim svjetlo listovi nece da se podignu kao da im necega fali a neznam sta.Veliki listovi dijeluju ok ali,ovi listovi na budicim hedovima su skroz opusteni prema dole Sad vas pitam sta da uradim,dali da flusham to ili sta pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom