Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="onid" data-source="post: 689171" data-attributes="member: 56309"><p>E ovako znaci. Random ulicno sjeme, nikle su iz zemlje 12. aprila. Zemlja je florahums s tim da je do jedno 30. aprila bila neka bezvezna koja ih je ja mislim przila posto im je lisce bilo pocelo venuti a i previse sam vode stavljao. Sad je zalijem svaka 3-4 dana ako nema kise. Dakle uzmite u obzir da sam je stresiro sa previse vode, losom zemljom i desilo se 2 puta da nesto obori case u kojima su bile pa su ispadale iz zemlje i ne gnojim ih jos.</p><p>Moje pitanje je ovako. Da li dobro izgledaju s obzirom koliko sam jadnicama zla nanio. Posto biljke ne dobivaju toliko direktnog svijetla (blokiraju ga krosnje drveca) da li uopste vrijedi nastavljat sa growom. Plan je bio jupolke, zemlja, perlit, topping, LST, gnojivo ali ne bi kupovao sve to ako nece biti nista od njih.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onid, post: 689171, member: 56309"] E ovako znaci. Random ulicno sjeme, nikle su iz zemlje 12. aprila. Zemlja je florahums s tim da je do jedno 30. aprila bila neka bezvezna koja ih je ja mislim przila posto im je lisce bilo pocelo venuti a i previse sam vode stavljao. Sad je zalijem svaka 3-4 dana ako nema kise. Dakle uzmite u obzir da sam je stresiro sa previse vode, losom zemljom i desilo se 2 puta da nesto obori case u kojima su bile pa su ispadale iz zemlje i ne gnojim ih jos. Moje pitanje je ovako. Da li dobro izgledaju s obzirom koliko sam jadnicama zla nanio. Posto biljke ne dobivaju toliko direktnog svijetla (blokiraju ga krosnje drveca) da li uopste vrijedi nastavljat sa growom. Plan je bio jupolke, zemlja, perlit, topping, LST, gnojivo ali ne bi kupovao sve to ako nece biti nista od njih. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom