Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duhan" data-source="post: 687837" data-attributes="member: 30427"><p>Zdravo ekipa da vas pitam nešto. Iz neke radoznallosti bacio sam par sjemenki u zemlju u saksiju na balkonu.To je bilo prije nekih 40tak dana. prije 20 dana ugledam biljku i sjetim se da sam bacio sjeme u zemlju. Obzirom da sam se zaljubio u biljku prebacio sam je u saksiju jer je vani bilo hladno. Uzeo sam saksiju malo veću oko 10-15 litara ne mogu sada prociijeniti. Zemlju sam koristio Fontela tako nesto za cvjece mislim da sam negdje vidio da je ok. I biljka je pa mogu reći fino odreagovala na presađivanje i onako jako je lijepa bar meni na oko laika. Navece po nekoliko sati joj drzim upaljeno svjetlo led full spectar 20 W. Čitajući po forumu o uzgoju shvatam da moja biljka nema nikakve šanse jer niti joj dajem potrebno svjetlo niti temperaturu niti potrebnu vlaznost... Mislim da se razumjemo švorc sam ono skroz da ulažem u bilo šta. Uglavnom znači od ujutro do večeri je na balkonu nakon toga još par sati pod svjetlom. Po vama da li ova biljka puno zaostaje i ima li ikakve šanse da se nadam njenim plodovima? Sa cca 40 dana visoka je nekih 20cm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duhan, post: 687837, member: 30427"] Zdravo ekipa da vas pitam nešto. Iz neke radoznallosti bacio sam par sjemenki u zemlju u saksiju na balkonu.To je bilo prije nekih 40tak dana. prije 20 dana ugledam biljku i sjetim se da sam bacio sjeme u zemlju. Obzirom da sam se zaljubio u biljku prebacio sam je u saksiju jer je vani bilo hladno. Uzeo sam saksiju malo veću oko 10-15 litara ne mogu sada prociijeniti. Zemlju sam koristio Fontela tako nesto za cvjece mislim da sam negdje vidio da je ok. I biljka je pa mogu reći fino odreagovala na presađivanje i onako jako je lijepa bar meni na oko laika. Navece po nekoliko sati joj drzim upaljeno svjetlo led full spectar 20 W. Čitajući po forumu o uzgoju shvatam da moja biljka nema nikakve šanse jer niti joj dajem potrebno svjetlo niti temperaturu niti potrebnu vlaznost... Mislim da se razumjemo švorc sam ono skroz da ulažem u bilo šta. Uglavnom znači od ujutro do večeri je na balkonu nakon toga još par sati pod svjetlom. Po vama da li ova biljka puno zaostaje i ima li ikakve šanse da se nadam njenim plodovima? Sa cca 40 dana visoka je nekih 20cm [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom