Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="voSa" data-source="post: 687310" data-attributes="member: 60941"><p>Pozdrav može li pomoć </p><p>Imam dve AM Auto </p><p>HPS 400w režim 12-12 od početka </p><p>Temperatura dan 30-35 noć 20-25</p><p>10l potovi zaljevam svaka 2-3dana sa 1l </p><p>Prehranu sam davao neku za cvjetanje skoro svaki put kad zaljevam i sve je išlo dobro bile su savršene do pre 7dana temeratura je skočila na storo 40c gornji listovi su počeli da se suše a grane koje su bile savršeno čvrste su postale slabe i savile su se prema dole </p><p>Uradio sam fresh pre 4dana sa po 3l vode i nije im ništa pomoglo samo su se nastavile savijati povezao sam ih ali to nije trajno rešenje </p><p>Ph metar nemam kao ni za vlagu </p><p>Ima li neko ideju šta im se desilo da li ih je temeratura sprzila? </p><p>[ATTACH=full]336779[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]336784[/ATTACH]<em>p</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="voSa, post: 687310, member: 60941"] Pozdrav može li pomoć Imam dve AM Auto HPS 400w režim 12-12 od početka Temperatura dan 30-35 noć 20-25 10l potovi zaljevam svaka 2-3dana sa 1l Prehranu sam davao neku za cvjetanje skoro svaki put kad zaljevam i sve je išlo dobro bile su savršene do pre 7dana temeratura je skočila na storo 40c gornji listovi su počeli da se suše a grane koje su bile savršeno čvrste su postale slabe i savile su se prema dole Uradio sam fresh pre 4dana sa po 3l vode i nije im ništa pomoglo samo su se nastavile savijati povezao sam ih ali to nije trajno rešenje Ph metar nemam kao ni za vlagu Ima li neko ideju šta im se desilo da li ih je temeratura sprzila? [ATTACH type="full"]336779[/ATTACH] [ATTACH type="full"]336784[/ATTACH][I]p[/I] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom