Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="empiria" data-source="post: 683890" data-attributes="member: 72908"><p>Prva biljka, stara dve nedelje(pocetak 3 nedelje) presadjena pre 3 dana..</p><p>Zapravo,ja sam stavio semenku u zemlju pre nego sto je jos proklijala, nisam ni ocekivao da ce da nikne... Na pocetku sam je zalivao sa vodom svaki treci dan, ali pocela je intezivno da raste u visinu i poceo sam da se interesujem za nju i javila se zelja da je nekako odrzim u zivotu. Pre par dana uzeo sam BioGrow i FishMix, mesao sam po 1ml na 1l,pre toga bila mi je u kuhinji kod prozora duze vreme dok nisam uvece poceo da je stavljam pod obicnu [ATTACH=full]332882[/ATTACH][ATTACH=full]332876[/ATTACH][ATTACH=full]332877[/ATTACH][ATTACH=full]332878[/ATTACH][ATTACH=full]332879[/ATTACH][ATTACH=full]332880[/ATTACH][ATTACH=full]332881[/ATTACH][ATTACH=full]332882[/ATTACH][ATTACH=full]332883[/ATTACH][ATTACH=full]332884[/ATTACH][ATTACH=full]332885[/ATTACH][ATTACH=full]332886[/ATTACH][ATTACH=full]332887[/ATTACH]neonku. Sada.. Ona je izgledala odlicno do pre nekih 4 dana gde su prvo poceli da zute oni mali prvi listici sto su nikli, pa onda zadnjih 1,5 dva lista iznad njih. Maloore sam pogledao i nekako se skroz smezurila i ka vrhu. Ne znam ni u cemu je problem ni kako bi mogao da resim to. BICE TU ISPOD SLIKE.. pa ako neko ima neki savet ili misljenje neka odgovori, ipak bi zeleo da mi ova prva biljcica uspe.. Hvala unapred.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="empiria, post: 683890, member: 72908"] Prva biljka, stara dve nedelje(pocetak 3 nedelje) presadjena pre 3 dana.. Zapravo,ja sam stavio semenku u zemlju pre nego sto je jos proklijala, nisam ni ocekivao da ce da nikne... Na pocetku sam je zalivao sa vodom svaki treci dan, ali pocela je intezivno da raste u visinu i poceo sam da se interesujem za nju i javila se zelja da je nekako odrzim u zivotu. Pre par dana uzeo sam BioGrow i FishMix, mesao sam po 1ml na 1l,pre toga bila mi je u kuhinji kod prozora duze vreme dok nisam uvece poceo da je stavljam pod obicnu [ATTACH type="full"]332882[/ATTACH][ATTACH type="full"]332876[/ATTACH][ATTACH type="full"]332877[/ATTACH][ATTACH type="full"]332878[/ATTACH][ATTACH type="full"]332879[/ATTACH][ATTACH type="full"]332880[/ATTACH][ATTACH type="full"]332881[/ATTACH][ATTACH type="full"]332882[/ATTACH][ATTACH type="full"]332883[/ATTACH][ATTACH type="full"]332884[/ATTACH][ATTACH type="full"]332885[/ATTACH][ATTACH type="full"]332886[/ATTACH][ATTACH type="full"]332887[/ATTACH]neonku. Sada.. Ona je izgledala odlicno do pre nekih 4 dana gde su prvo poceli da zute oni mali prvi listici sto su nikli, pa onda zadnjih 1,5 dva lista iznad njih. Maloore sam pogledao i nekako se skroz smezurila i ka vrhu. Ne znam ni u cemu je problem ni kako bi mogao da resim to. BICE TU ISPOD SLIKE.. pa ako neko ima neki savet ili misljenje neka odgovori, ipak bi zeleo da mi ova prva biljcica uspe.. Hvala unapred. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom