Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Apavic0605" data-source="post: 683697" data-attributes="member: 72171"><p>Pozdrav, prije 3tj sam stavio "uz prozor" 2 bubba cheese auto. Zivim na podrucju gdje je sada 20°c. Budu na suncu na balkonu 9h dnevno. Jedna je rasla sasvim lijepo,druga je zaostala u razvoju a posto su bile u obicnoj zemlji iz ducana kupia san blumenerde 6-6.5ph pomjesao malo stiropora nije bilo za kupiti perlita. Posto je nova zemlja zalia san ih malo vise dok otezaju pitari,doda san u vodu 1ml Home0Garden organskog lista npk 5-2-4. Prije presadivanja san dodava jednom tjedno 3ml home0gardena i zlicicu kristalona15-5-30,do presadivanja je sve bilo u redu osim sta je ta ostala patuljasta. E sad od juxer su donji listovi poceli zutit a gornji tamnit. Strah me.za moje curice(ako su obe curice haha) </p><p>Eto i slike u prilogu sa zemljom koju sam stavio i sa biljkama prije i poslje presadivanja. E nemam sliku male prije presadivanja samo poslje. Help please.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Apavic0605, post: 683697, member: 72171"] Pozdrav, prije 3tj sam stavio "uz prozor" 2 bubba cheese auto. Zivim na podrucju gdje je sada 20°c. Budu na suncu na balkonu 9h dnevno. Jedna je rasla sasvim lijepo,druga je zaostala u razvoju a posto su bile u obicnoj zemlji iz ducana kupia san blumenerde 6-6.5ph pomjesao malo stiropora nije bilo za kupiti perlita. Posto je nova zemlja zalia san ih malo vise dok otezaju pitari,doda san u vodu 1ml Home0Garden organskog lista npk 5-2-4. Prije presadivanja san dodava jednom tjedno 3ml home0gardena i zlicicu kristalona15-5-30,do presadivanja je sve bilo u redu osim sta je ta ostala patuljasta. E sad od juxer su donji listovi poceli zutit a gornji tamnit. Strah me.za moje curice(ako su obe curice haha) Eto i slike u prilogu sa zemljom koju sam stavio i sa biljkama prije i poslje presadivanja. E nemam sliku male prije presadivanja samo poslje. Help please. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom