Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="barabcina" data-source="post: 683640" data-attributes="member: 50284"><p>Pozdrav stoneri </p><p></p><p>Dakle imam cudan problem sa uvijanjem listova biljke, trazio sam po forumu ali nisam nasao da je netko imao slican problem.</p><p></p><p>Sorta je 'bing bang' automat, zasadjena iz sjembe, stara je dva mjeseca ali sam ju prije par tjedana udomio od frenda kod kojeg je bilo prehladno u boxu pa nije bilo nekog napretka.</p><p>Kod njega je bila ispod dual spectrum led lampe od 400W, kod mene je ispod klasicne HPS od 450W na 18 sati svjetla.</p><p>Trenutno je visoka 30cm, temp 28°C, vlaga 50%.</p><p>Nalazi se u velikom 60 litara potu u kupovnom humusu koji je pomijesan sa 20% stiropora.</p><p>Do sada je dobila vrlo malo prihrane prije presadjivanja (Bio Grow 4-3-6).</p><p></p><p>Dakle ovako, pocelo je uvijanje listova od gore prema dolje ali samo na desnoj grani (bila je topana) neznam dali zbog stresa koji je prosla dosada ili je pojava neke bolesti?</p><p>Da li da rezem bolesnu granu ili da ostavim??</p><p></p><p>Hvala puno na pomoci!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="barabcina, post: 683640, member: 50284"] Pozdrav stoneri Dakle imam cudan problem sa uvijanjem listova biljke, trazio sam po forumu ali nisam nasao da je netko imao slican problem. Sorta je 'bing bang' automat, zasadjena iz sjembe, stara je dva mjeseca ali sam ju prije par tjedana udomio od frenda kod kojeg je bilo prehladno u boxu pa nije bilo nekog napretka. Kod njega je bila ispod dual spectrum led lampe od 400W, kod mene je ispod klasicne HPS od 450W na 18 sati svjetla. Trenutno je visoka 30cm, temp 28°C, vlaga 50%. Nalazi se u velikom 60 litara potu u kupovnom humusu koji je pomijesan sa 20% stiropora. Do sada je dobila vrlo malo prihrane prije presadjivanja (Bio Grow 4-3-6). Dakle ovako, pocelo je uvijanje listova od gore prema dolje ali samo na desnoj grani (bila je topana) neznam dali zbog stresa koji je prosla dosada ili je pojava neke bolesti? Da li da rezem bolesnu granu ili da ostavim?? Hvala puno na pomoci! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom