Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="noz-25" data-source="post: 673932" data-attributes="member: 69802"><p>Zdravo drustvo,</p><p>Ja evo guram drugi grow u zivotu. Kod prvoga nisam umio da prepoznam momka i oprasio mi je njih 3 te sam imao dim krcat sjemenkama i nije bio nesto....Zato sam sada drugi grow dooobro naucio da raspoznajem polove i bas sam pazio. Ali evo sada nisam znao da uvidim da imam hermica i izgleda da mi je jos jedan grow sjeban. imam dvije biljoze sada u cvjetanju. Ovo (kao i prvi grow) je sjeme iz paka. Jako dugo cvjeta, prvi mi je 3 mjeseca cvetao a sad sam sa ovim drugim presao dva mjeseca i ima jos da se gura. Jos prije par dana sam primjetio da na pojedinim granama ima sjemenki ali sam procitao nedje da se to od stresa moze desiti, bio sam siguran da muska biljoza nije ulazila u ovaj box pa sam sjemenke tome pripisao. Danas sam ih izvadio i malo pregledao i zapazio na jednoj cvjetice. Cvjetici+sjeme+google= koji sam ja baksuz. Bas sam potonuo. ne znam sta sad da radim. U medjuvremenu sam nabavio 5kom fem Jack Herera od Dutch seeds kojih su mi dva u vege u drugom boxu i htio sam ovog jednog prebacit na cvjetanje ovih dan-dva a drugog ostavit u vege box da uzmem klonove od njega. Ne znam sta sad da radim, da li da ove dvije sto su u cvjetanju odmah bacim, da oslobodim box i nastavim sa Jackom ili da njih izguram do kraja pa da o5 cistim hedove od menki....uzas. Bas uzas.</p><p>Ako mozete da me posavjetujete sta da radim sada.... </p><p>[ATTACH]322611[/ATTACH][ATTACH]322612[/ATTACH][ATTACH]322613[/ATTACH][ATTACH]322614[/ATTACH][ATTACH]322615[/ATTACH]</p><p>Edit: Zaboravih da navedem da ova sa jednom kolom je hermic a ova druga izgleda dobro, ima mozda 5-10 sjemenki, nema cvjetice. E sad se plasim hoce li se dotano napunit sjemenki dok zavrsi cvjetanje ako bude u isti box sa hermicem?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="noz-25, post: 673932, member: 69802"] Zdravo drustvo, Ja evo guram drugi grow u zivotu. Kod prvoga nisam umio da prepoznam momka i oprasio mi je njih 3 te sam imao dim krcat sjemenkama i nije bio nesto....Zato sam sada drugi grow dooobro naucio da raspoznajem polove i bas sam pazio. Ali evo sada nisam znao da uvidim da imam hermica i izgleda da mi je jos jedan grow sjeban. imam dvije biljoze sada u cvjetanju. Ovo (kao i prvi grow) je sjeme iz paka. Jako dugo cvjeta, prvi mi je 3 mjeseca cvetao a sad sam sa ovim drugim presao dva mjeseca i ima jos da se gura. Jos prije par dana sam primjetio da na pojedinim granama ima sjemenki ali sam procitao nedje da se to od stresa moze desiti, bio sam siguran da muska biljoza nije ulazila u ovaj box pa sam sjemenke tome pripisao. Danas sam ih izvadio i malo pregledao i zapazio na jednoj cvjetice. Cvjetici+sjeme+google= koji sam ja baksuz. Bas sam potonuo. ne znam sta sad da radim. U medjuvremenu sam nabavio 5kom fem Jack Herera od Dutch seeds kojih su mi dva u vege u drugom boxu i htio sam ovog jednog prebacit na cvjetanje ovih dan-dva a drugog ostavit u vege box da uzmem klonove od njega. Ne znam sta sad da radim, da li da ove dvije sto su u cvjetanju odmah bacim, da oslobodim box i nastavim sa Jackom ili da njih izguram do kraja pa da o5 cistim hedove od menki....uzas. Bas uzas. Ako mozete da me posavjetujete sta da radim sada.... [ATTACH alt="20200307_165243.jpg"]322611[/ATTACH][ATTACH alt="20200307_165252.jpg"]322612[/ATTACH][ATTACH alt="20200307_165307.jpg"]322613[/ATTACH][ATTACH alt="20200307_172711.jpg"]322614[/ATTACH][ATTACH alt="20200307_172811.jpg"]322615[/ATTACH] Edit: Zaboravih da navedem da ova sa jednom kolom je hermic a ova druga izgleda dobro, ima mozda 5-10 sjemenki, nema cvjetice. E sad se plasim hoce li se dotano napunit sjemenki dok zavrsi cvjetanje ako bude u isti box sa hermicem? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom