Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 671267" data-attributes="member: 42275"><p>vidi kolega,tako mlada biljka u svezoj zemlji jos florabela koja je jako dobra zemlja,imas problem sa visokom ph sa kojim zalivas biozu,verovatna ti je malo losija voda sa cesme i jbg njoj to ne odgovara,moras da trazis odgovarajuci ph nazalost,ima to i do genetike ali ti se sad tako zalomila ta biljka,neodgovaraja joj trenutni ph i slabije uzima nutrijente odnosno tacnije u tvom sluciju dusik,vodu ostavis da odstoji 30min i nikad ladnu vodu sa cesme onako da je sobna neka tepm.jbg,moras snecim sad ispeglati taj ph ili neki ph merac digitalac ili lakmus papir za koji meri malo preciznije onaj od 5,5-7,0 ph,ti gledaj da spustis ph da ti je izmedju 6,0-6,2 u ovom sad periodu a kasnije kad se oporavi drzi na 6,5,jer ti je sveza zemlja i ne moguce da se zakljuca tako brzo i da joj hvali i magnezijuma,pk ili sta vec nabrojaste sve tamo,osim ako ti nije niska temp.dok bioza spava i tada hoce takodje da dodje do odredjenih lockova,kad kazem temp. mislim na temp.u visinu pota odnosno da je korenu malo hladnije,e da jos ovo da ne zaboravim kad je visok ph vode hoce da blokira unos magneziju,sve u svemu vrti ti se oko loseg ph,eto tolko od mene na prvi pogled.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 671267, member: 42275"] vidi kolega,tako mlada biljka u svezoj zemlji jos florabela koja je jako dobra zemlja,imas problem sa visokom ph sa kojim zalivas biozu,verovatna ti je malo losija voda sa cesme i jbg njoj to ne odgovara,moras da trazis odgovarajuci ph nazalost,ima to i do genetike ali ti se sad tako zalomila ta biljka,neodgovaraja joj trenutni ph i slabije uzima nutrijente odnosno tacnije u tvom sluciju dusik,vodu ostavis da odstoji 30min i nikad ladnu vodu sa cesme onako da je sobna neka tepm.jbg,moras snecim sad ispeglati taj ph ili neki ph merac digitalac ili lakmus papir za koji meri malo preciznije onaj od 5,5-7,0 ph,ti gledaj da spustis ph da ti je izmedju 6,0-6,2 u ovom sad periodu a kasnije kad se oporavi drzi na 6,5,jer ti je sveza zemlja i ne moguce da se zakljuca tako brzo i da joj hvali i magnezijuma,pk ili sta vec nabrojaste sve tamo,osim ako ti nije niska temp.dok bioza spava i tada hoce takodje da dodje do odredjenih lockova,kad kazem temp. mislim na temp.u visinu pota odnosno da je korenu malo hladnije,e da jos ovo da ne zaboravim kad je visok ph vode hoce da blokira unos magneziju,sve u svemu vrti ti se oko loseg ph,eto tolko od mene na prvi pogled. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom