Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Black_roots" data-source="post: 670651" data-attributes="member: 70695"><p>Opet žuto???</p><p>White Widow auto 32 dan cvijetanja.</p><p></p><p>[ATTACH=full]318884[/ATTACH]</p><p>Gnojivo Plagron bloom + green sensation + šećer od Platiniuma svako drugo zalijevanje.</p><p>U boxu još 4 biljke Dark devil aito tretirane isto i nema nekih problema.</p><p>Pred par tjedan sam skužio na krajevima listova kao blago sprženo. Mislio sam da je previše zagnojena pa izmjerio EC runoff-a. Bio 2.2 Nakon toga sam joj smanjio dozu blooma i nisam davao Gr. Sensation. EC bio 1.2 Nakon dva dana počelo polako žutiti lišće</p><p>[ATTACH=full]318885[/ATTACH][ATTACH=full]318886[/ATTACH][ATTACH=full]318887[/ATTACH]</p><p> pa sam čekao do jučer naveče kad se zemlja osušila pa sam je zalio punom dozom Plagrona Grow (EC 1.3) da joj dam dušika jer mislim da joj to fali.</p><p></p><p>Problem je u tome šta ne mogu skužiti jel to od pregnojavanja kako sam skužio po špicama listova dok se nije počelo širiti dalje ili je to od nedostatka dušika??? Nekako mi se čini da je pregnojavanje, ali...Eto nemam pojma pa ako neko može pomoći....</p><p>Hvala!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black_roots, post: 670651, member: 70695"] Opet žuto??? White Widow auto 32 dan cvijetanja. [ATTACH type="full"]318884[/ATTACH] Gnojivo Plagron bloom + green sensation + šećer od Platiniuma svako drugo zalijevanje. U boxu još 4 biljke Dark devil aito tretirane isto i nema nekih problema. Pred par tjedan sam skužio na krajevima listova kao blago sprženo. Mislio sam da je previše zagnojena pa izmjerio EC runoff-a. Bio 2.2 Nakon toga sam joj smanjio dozu blooma i nisam davao Gr. Sensation. EC bio 1.2 Nakon dva dana počelo polako žutiti lišće [ATTACH type="full"]318885[/ATTACH][ATTACH type="full"]318886[/ATTACH][ATTACH type="full"]318887[/ATTACH] pa sam čekao do jučer naveče kad se zemlja osušila pa sam je zalio punom dozom Plagrona Grow (EC 1.3) da joj dam dušika jer mislim da joj to fali. Problem je u tome šta ne mogu skužiti jel to od pregnojavanja kako sam skužio po špicama listova dok se nije počelo širiti dalje ili je to od nedostatka dušika??? Nekako mi se čini da je pregnojavanje, ali...Eto nemam pojma pa ako neko može pomoći.... Hvala! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom