Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tom7" data-source="post: 666362" data-attributes="member: 48475"><p>pozdrav, prvi unutrasnji uzgoj pa malo pretjerano titram na svaku promjenu. Dakel imam 2 biljke (tutankamon i weddingcake) 2mj stare, prije 7 dana prebacenena 12-12h, zadnja 3 dana hps400w (prije 125cfl na 15-20 cm do vrhova biljke) 30-40cm od vrhova. Box je vani pa im je zamjenjen dan-noc. Dakle u mraku su od 9-21h (grijalica ih grije i inkbird termostat prebacuje grijanje i ispuh-i to jako dobro radi i odrzava temp 20-25c). Po njihovom danu grijalica se iskljucuje i grije ih hps i prigusnica, a inkbird termostat samo cesce ukljucuje ispuh, temp 23-27, ako predje 27 ukljuci se turbo vent (ima svoju sondu i tremometar) i to razbuca u 20 sek. U glavnom temp mi se cini ok. Moje pitanja su</p><p>1. kada se isljuci hps biljke spuste listove kao da su zedne, kad se uljuci ponovno zivnu, jel to normalno?</p><p>2. 2-3 lista su dobila zuto smedje fleke? Pre blizu hps lampe ili?[ATTACH=full]314855[/ATTACH][ATTACH=full]314854[/ATTACH][ATTACH=full]314856[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tom7, post: 666362, member: 48475"] pozdrav, prvi unutrasnji uzgoj pa malo pretjerano titram na svaku promjenu. Dakel imam 2 biljke (tutankamon i weddingcake) 2mj stare, prije 7 dana prebacenena 12-12h, zadnja 3 dana hps400w (prije 125cfl na 15-20 cm do vrhova biljke) 30-40cm od vrhova. Box je vani pa im je zamjenjen dan-noc. Dakle u mraku su od 9-21h (grijalica ih grije i inkbird termostat prebacuje grijanje i ispuh-i to jako dobro radi i odrzava temp 20-25c). Po njihovom danu grijalica se iskljucuje i grije ih hps i prigusnica, a inkbird termostat samo cesce ukljucuje ispuh, temp 23-27, ako predje 27 ukljuci se turbo vent (ima svoju sondu i tremometar) i to razbuca u 20 sek. U glavnom temp mi se cini ok. Moje pitanja su 1. kada se isljuci hps biljke spuste listove kao da su zedne, kad se uljuci ponovno zivnu, jel to normalno? 2. 2-3 lista su dobila zuto smedje fleke? Pre blizu hps lampe ili?[ATTACH type="full"]314855[/ATTACH][ATTACH type="full"]314854[/ATTACH][ATTACH type="full"]314856[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom