Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Uduvan" data-source="post: 663541" data-attributes="member: 66219"><p>Sta znam, ne secam se za temperaturu prethodne 2 sezone, cini mi se da je bar jedan grow bila temp kako treba sve vreme. Vodic, a i sve ostalo sa foruma sam procitao vise puta i ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali pretpostavljam da je nedostatak fosfora, tako da sam prosle godine poceo sa PK-om nakon 2.nedelje. Kamera mi je prilicno losa, tako da nema smisla slikati po mraku, a ni pod hps-om. A nema sta da se vidi, sem tih listova sto sam otkinuo i slikao. Na koji nedostatak ti lice ti listovi? Svake godine isti problem. Javlja se nakon 10-15 dana od prebacivanja na 12/12,krece sa prvih listova i napreduje ka vrhu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Uduvan, post: 663541, member: 66219"] Sta znam, ne secam se za temperaturu prethodne 2 sezone, cini mi se da je bar jedan grow bila temp kako treba sve vreme. Vodic, a i sve ostalo sa foruma sam procitao vise puta i ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali pretpostavljam da je nedostatak fosfora, tako da sam prosle godine poceo sa PK-om nakon 2.nedelje. Kamera mi je prilicno losa, tako da nema smisla slikati po mraku, a ni pod hps-om. A nema sta da se vidi, sem tih listova sto sam otkinuo i slikao. Na koji nedostatak ti lice ti listovi? Svake godine isti problem. Javlja se nakon 10-15 dana od prebacivanja na 12/12,krece sa prvih listova i napreduje ka vrhu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom