Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Black_roots" data-source="post: 662522" data-attributes="member: 70695"><p>Nego mene muči ovaj problem...</p><p>Sweet Soma auto, 37 dan cvjetanja. Do sada sve ok bilo, nikakvih problema. </p><p>Dvadeseti dan nakon što je izišla iz zemlje je počela cvjetati pa sam tad počeo dodavati Plagron terra bloom. Do tad nisam dodavao nikakva gnojiva za vege jer nije bilo potrebno (taman u zemlji ima za 2 tjedna). Rasla brzo i sve ok.</p><p>Plagron sam dodavao po mjeri proizvođača. Na 3l vode 15ml i svaki dr. dan zalijevao. ako sve do sada kad je požutjela. </p><p>Mentor zelenko mi reko da fali dušika pa sam dodao zadnje zalijevanje 2.5ml bloom i 2.5ml grow. Sada čekam pa ako ima još neko neke prijedloge molio bih vas...</p><p>Inače topovi su već veliki i masni pa se bojim da ne ode u k...</p><p></p><p>Hvala!</p><p></p><p>Evo jedna slika sa blicem i jedna sa običnim svijetlom...</p><p>[ATTACH]310676[/ATTACH][ATTACH]310677[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black_roots, post: 662522, member: 70695"] Nego mene muči ovaj problem... Sweet Soma auto, 37 dan cvjetanja. Do sada sve ok bilo, nikakvih problema. Dvadeseti dan nakon što je izišla iz zemlje je počela cvjetati pa sam tad počeo dodavati Plagron terra bloom. Do tad nisam dodavao nikakva gnojiva za vege jer nije bilo potrebno (taman u zemlji ima za 2 tjedna). Rasla brzo i sve ok. Plagron sam dodavao po mjeri proizvođača. Na 3l vode 15ml i svaki dr. dan zalijevao. ako sve do sada kad je požutjela. Mentor zelenko mi reko da fali dušika pa sam dodao zadnje zalijevanje 2.5ml bloom i 2.5ml grow. Sada čekam pa ako ima još neko neke prijedloge molio bih vas... Inače topovi su već veliki i masni pa se bojim da ne ode u k... Hvala! Evo jedna slika sa blicem i jedna sa običnim svijetlom... [ATTACH]310676[/ATTACH][ATTACH]310677[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom