Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ZelenkoSkrozZEleni" data-source="post: 657463" data-attributes="member: 67106"><p>Pozz svima pratim i citam vec duze vrijeme. Zemlja je all mix bio bizz sjeme linda seeds lowryder auto biljka stara 54 dana nekih 2 tjedna u cvjetanju. Rasvjeta 120 w 3000 k led e 27 od 7 w. Razmak je bio 30 cm kod pojavljivanja ovog problema. Ph reguliram gnojena je sa bb bloom grow i top maxom. Temp je od 26 do 18. Rezim svjetla je 20/4. Zaljevanje svakih 5 dana kad malo objesi listove par puta se dogodilo i da se bas objesi. Prije 7 dana zalivena sa 2.5 l vode dodano 2.5 ml topmaxa i 2.5 ml blooma.jucer malo objesila listove reko da zalijem i zalijem ju sa 2.5 l vode ciste ph 6.4 kad ono imam sta vidit danas ali mislim da mi je vec taj dan prije zaljevanja pokazivala iste simtome samo pocetne tako da nisam siguran dali je prezalivena. Znaci listovi su svi objesenk prema dolje vrhovi listova su svi savijeni prema dolje pod 90 kutem a mlado lisce ima kandze i pocelo je zutit jedan list ima i smede fleke ili bolje receno neke crne kao neka najtamnija zelena koja postoji. Primjetio sam i na vrhovima koji su nize da su svjetliji dosta i vjerovatno ce sutra biti zuti tako da mislim da nije do leda. Ventilacija 2 pc venta na upuhu i gore 147 m vent spojen na prima klima filter. Evo i slika</p><p></p><p>Ljudi netko? Sve vise zuti. Hitna pomoc molim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZelenkoSkrozZEleni, post: 657463, member: 67106"] Pozz svima pratim i citam vec duze vrijeme. Zemlja je all mix bio bizz sjeme linda seeds lowryder auto biljka stara 54 dana nekih 2 tjedna u cvjetanju. Rasvjeta 120 w 3000 k led e 27 od 7 w. Razmak je bio 30 cm kod pojavljivanja ovog problema. Ph reguliram gnojena je sa bb bloom grow i top maxom. Temp je od 26 do 18. Rezim svjetla je 20/4. Zaljevanje svakih 5 dana kad malo objesi listove par puta se dogodilo i da se bas objesi. Prije 7 dana zalivena sa 2.5 l vode dodano 2.5 ml topmaxa i 2.5 ml blooma.jucer malo objesila listove reko da zalijem i zalijem ju sa 2.5 l vode ciste ph 6.4 kad ono imam sta vidit danas ali mislim da mi je vec taj dan prije zaljevanja pokazivala iste simtome samo pocetne tako da nisam siguran dali je prezalivena. Znaci listovi su svi objesenk prema dolje vrhovi listova su svi savijeni prema dolje pod 90 kutem a mlado lisce ima kandze i pocelo je zutit jedan list ima i smede fleke ili bolje receno neke crne kao neka najtamnija zelena koja postoji. Primjetio sam i na vrhovima koji su nize da su svjetliji dosta i vjerovatno ce sutra biti zuti tako da mislim da nije do leda. Ventilacija 2 pc venta na upuhu i gore 147 m vent spojen na prima klima filter. Evo i slika Ljudi netko? Sve vise zuti. Hitna pomoc molim [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom