Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ZelenkoSkrozZEleni" data-source="post: 652945" data-attributes="member: 67106"><p>Pozdrav. Kad se biljka valja po podu kao da bijezi od svjetla. Znaci sama se lstirala odmah nakon presadivanja u vecu posudu. odmah dolje uz zemlju pod 90 kutem pa malo stagnirala koji dan. Pa nastavila punom parom.biljka je auto lowyrder 16 dana stara inace potpuno zdrava ima 3 ogromna kata i 4 je vec dobro vani ocekuje se peti. Znaci iznad prosjecno zdrava s obzirom na stagniranje od 3-4 dana najvjerovatnije zbog malo vise vode. Ugl stalno ju dizem s poda svaki dan i sad je cijelu krosnju pocela kriviti. Dali je to od previse svjetla ili preblizu led e 27 60 w ukupno ledice su od 7 w na razmaku od biljke 25 cm ili je pak predaleko svjetlo ili preslabo ili je problem u zemlji napominjem da nisam nabijao zemlju kod presadivanja znaci prilicno rahla je i dalo bi se to nabit i nadopunit posudu ali mi ona nedozvoljava zato sto je stalno na podu. Zemlja all mix posuda 23cm dubina sirina visina nezz kolko je litara . Stabljika na biljzi je malo tanja ali necini se kao da nemoze drzat biljku. Ja cu to svakako sredit dobrim vezanjem ali me zanima zasto se to dogada za ubuduce jer je isto kao stagniranje on raste svaki dan ali kao da stabljika nema snage pa bjezi od svjetla. Jako me drka zato sto je automatik i treba mi svaki dan vege. Hvala i sry za duzi post pokusavam objasnit to vise posto nemam slike.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZelenkoSkrozZEleni, post: 652945, member: 67106"] Pozdrav. Kad se biljka valja po podu kao da bijezi od svjetla. Znaci sama se lstirala odmah nakon presadivanja u vecu posudu. odmah dolje uz zemlju pod 90 kutem pa malo stagnirala koji dan. Pa nastavila punom parom.biljka je auto lowyrder 16 dana stara inace potpuno zdrava ima 3 ogromna kata i 4 je vec dobro vani ocekuje se peti. Znaci iznad prosjecno zdrava s obzirom na stagniranje od 3-4 dana najvjerovatnije zbog malo vise vode. Ugl stalno ju dizem s poda svaki dan i sad je cijelu krosnju pocela kriviti. Dali je to od previse svjetla ili preblizu led e 27 60 w ukupno ledice su od 7 w na razmaku od biljke 25 cm ili je pak predaleko svjetlo ili preslabo ili je problem u zemlji napominjem da nisam nabijao zemlju kod presadivanja znaci prilicno rahla je i dalo bi se to nabit i nadopunit posudu ali mi ona nedozvoljava zato sto je stalno na podu. Zemlja all mix posuda 23cm dubina sirina visina nezz kolko je litara . Stabljika na biljzi je malo tanja ali necini se kao da nemoze drzat biljku. Ja cu to svakako sredit dobrim vezanjem ali me zanima zasto se to dogada za ubuduce jer je isto kao stagniranje on raste svaki dan ali kao da stabljika nema snage pa bjezi od svjetla. Jako me drka zato sto je automatik i treba mi svaki dan vege. Hvala i sry za duzi post pokusavam objasnit to vise posto nemam slike. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom