Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Alakazam" data-source="post: 638741" data-attributes="member: 69013"><p>Pozdrav ljudi , vec neko vreme pratim forum ali evo tek sad se odlucujem da postujem , zanima me samo da li neko iskusniji moze da mi da par smernica vezano konkretno za moj slucaj , imam jednu malu auto(critical orange punch) koju sam ubacio pre nekih 27 dana , prvih 5 - 6 dana je bila napolju nije bilo nesto narocito suncano , izbila je posle 3 dana mozda ,najavljjeno je bilo lose vreme, cinilo mi se da nesto sporo raste pa sam u maloj natkazni bukvalo improvizovao mali box sa dve sijalice (10 i 12w , planiram da promenim sto pre)nadajuci se da ce odraditi posao takodje ima i ovaj vodeni filter vazduha koji ukljucujem i to je u sustini to ,e sad ocigledno da nesto nije kako treba , pa sam poceo da je iznosim napolje stim da je sad lepse vreme i krenula je znatno brze da raste ali opet sve mi je nesto cudna( listovi krivo rastu)radije bih unutra ja to zbog komsija i ostalih parazita , takodje je bilo crvenih paukova kojih sam se resio za sad ,e sad ako neko moze da me posavetuje da li ovo ima imalo smisla sto radim . Zemlju sam uzeo iz dvorista rastresitu onako cista je bila braon boje (inace tu keva sadi cvece ) juce sam dodao neku crnu zemlju mozda 1cm jer sam poslusao neciji savet koji se nadam da nisam nista sjebo dodatno , takodje imam ovo tecno djubrivo koje ne znam da li je ok da mu dodajem sada ? Izvinjavam se na velikom postu i ako nesto nisam uradio u skladu sa forumom prvi grow inace . PS nadam se da sam slike dobro ubacio [ATTACH=full]278610[/ATTACH][ATTACH=full]278601[/ATTACH][ATTACH=full]278602[/ATTACH][ATTACH=full]278604[/ATTACH][ATTACH=full]278605[/ATTACH][ATTACH=full]278606[/ATTACH][ATTACH=full]278603[/ATTACH][ATTACH=full]278607[/ATTACH][ATTACH=full]278608[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alakazam, post: 638741, member: 69013"] Pozdrav ljudi , vec neko vreme pratim forum ali evo tek sad se odlucujem da postujem , zanima me samo da li neko iskusniji moze da mi da par smernica vezano konkretno za moj slucaj , imam jednu malu auto(critical orange punch) koju sam ubacio pre nekih 27 dana , prvih 5 - 6 dana je bila napolju nije bilo nesto narocito suncano , izbila je posle 3 dana mozda ,najavljjeno je bilo lose vreme, cinilo mi se da nesto sporo raste pa sam u maloj natkazni bukvalo improvizovao mali box sa dve sijalice (10 i 12w , planiram da promenim sto pre)nadajuci se da ce odraditi posao takodje ima i ovaj vodeni filter vazduha koji ukljucujem i to je u sustini to ,e sad ocigledno da nesto nije kako treba , pa sam poceo da je iznosim napolje stim da je sad lepse vreme i krenula je znatno brze da raste ali opet sve mi je nesto cudna( listovi krivo rastu)radije bih unutra ja to zbog komsija i ostalih parazita , takodje je bilo crvenih paukova kojih sam se resio za sad ,e sad ako neko moze da me posavetuje da li ovo ima imalo smisla sto radim . Zemlju sam uzeo iz dvorista rastresitu onako cista je bila braon boje (inace tu keva sadi cvece ) juce sam dodao neku crnu zemlju mozda 1cm jer sam poslusao neciji savet koji se nadam da nisam nista sjebo dodatno , takodje imam ovo tecno djubrivo koje ne znam da li je ok da mu dodajem sada ? Izvinjavam se na velikom postu i ako nesto nisam uradio u skladu sa forumom prvi grow inace . PS nadam se da sam slike dobro ubacio [ATTACH type="full" align="left" width="150px" alt="278610"]278610[/ATTACH][ATTACH type="full" align="left" width="150px" alt="278601"]278601[/ATTACH][ATTACH type="full" align="left" width="150px" alt="278602"]278602[/ATTACH][ATTACH type="full" align="left" width="150px" alt="278604"]278604[/ATTACH][ATTACH type="full" align="left" width="150px" alt="278605"]278605[/ATTACH][ATTACH type="full" align="left" width="150px" alt="278606"]278606[/ATTACH][ATTACH type="full" align="left" width="164px" alt="278603"]278603[/ATTACH][ATTACH type="full" width="150px" alt="278607"]278607[/ATTACH][ATTACH type="full" width="150px" alt="278608"]278608[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom