Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dexter89" data-source="post: 630119" data-attributes="member: 67461"><p>pa ovako stavio sam na rezim 18 -6 . kazem temp po mraku ideo oko 20 21 stepen vlaga se dize do 70 75 max pretezno je oko 65 .... a pod svetlom idu do 28 max obixcno je drzim oko 26 27 a vlaga mi opadne malo oko 45 bude ..... a kad kazem klonule listovi su udarili od zemlju stablo se savilo a listovi okrenuli ka svetlu podupro sam je zemljom al ona idalje klone .... boja listova i sve meni izgleda veoma zdravo ... ... PITANJE JEL MOZE DA BUDE DO VENTILATORA KOJI BI TREBAO DA DUVA DIREKTNO PO NJIMA ... hvala druze unapred</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dexter89, post: 630119, member: 67461"] pa ovako stavio sam na rezim 18 -6 . kazem temp po mraku ideo oko 20 21 stepen vlaga se dize do 70 75 max pretezno je oko 65 .... a pod svetlom idu do 28 max obixcno je drzim oko 26 27 a vlaga mi opadne malo oko 45 bude ..... a kad kazem klonule listovi su udarili od zemlju stablo se savilo a listovi okrenuli ka svetlu podupro sam je zemljom al ona idalje klone .... boja listova i sve meni izgleda veoma zdravo ... ... PITANJE JEL MOZE DA BUDE DO VENTILATORA KOJI BI TREBAO DA DUVA DIREKTNO PO NJIMA ... hvala druze unapred [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom