Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Space_Lulu" data-source="post: 628398" data-attributes="member: 47928"><p>[USER=66581]@EdibB[/USER] Daj još neke bliže slike, posebno cvetova. Iskreno ni meni nije jasno šta se ovde dešava na slici. </p><p>Rekla bih da je muška ili hemafrodit biljka, možda?</p><p>Lišće ajde što ima fleke, nego se i lomi i na slici se vidi da je skroz suvo. Ovo uvijanje listova rekla bih da imaš neki problem možda sa temperaturom ili sa svetlom?</p><p>A ovo top lišće izgleda kao da je od druge biljke. Možda imaš problem sa foxtailingom? Koliko je svetlo udaljeno?</p><p>U svakom slučaju, totalno random seme uglavnom nije vredno ulaganja truda, vremena i materijala. Mada ok, donekle možeš iskustvo da stekneš sa time. </p><p></p><p>Moj generalni savet kada nisi siguran jeste da lepo zaliješ biljku sa 50% prehrane, adekvatnim pH-om i duplo više tečnosti nego obično. Tako da dobije blagi flush, i situacija se malo stabilizuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Space_Lulu, post: 628398, member: 47928"] [USER=66581]@EdibB[/USER] Daj još neke bliže slike, posebno cvetova. Iskreno ni meni nije jasno šta se ovde dešava na slici. Rekla bih da je muška ili hemafrodit biljka, možda? Lišće ajde što ima fleke, nego se i lomi i na slici se vidi da je skroz suvo. Ovo uvijanje listova rekla bih da imaš neki problem možda sa temperaturom ili sa svetlom? A ovo top lišće izgleda kao da je od druge biljke. Možda imaš problem sa foxtailingom? Koliko je svetlo udaljeno? U svakom slučaju, totalno random seme uglavnom nije vredno ulaganja truda, vremena i materijala. Mada ok, donekle možeš iskustvo da stekneš sa time. Moj generalni savet kada nisi siguran jeste da lepo zaliješ biljku sa 50% prehrane, adekvatnim pH-om i duplo više tečnosti nego obično. Tako da dobije blagi flush, i situacija se malo stabilizuje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom