Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Space_Lulu" data-source="post: 626568" data-attributes="member: 47928"><p>[USER=67156]@Bokic[/USER] Moram da primetim neku dozu negativnog stava.</p><p>Okačio si 150 slika u punoj veličini, prst mi se umorio dok sam skrolovala. Pritom sve su slike sa upaljenom lampom što ih čini gotovo neupotrebljivim.</p><p>Ne može da se vidi boja lista, na većini se ne zna da li su donji ili gornji.</p><p></p><p>Prvi savet je da biljke uslikaš kada nije lampa uključena. 3 slike, više nego dovoljne.</p><p>I daj komentar kada si je hranio, i koliki je pH.</p><p></p><p>A van toga komentar nekim slikama vidi da je i donje lišće zahvaćeno, verovatno joj nedostaje neki od mobilnih nutrijenata kako je ušla aktivno u cvetanje. Tako da bih ja rekla da je neuhranja (ili nute lock).</p><p></p><p></p><p>Za ovo "ljudi stave saksiju u saksiju". To jeste istina, i radi, ali saksiji moraš da ukloniš dno (onu koju stavljaš). Ili barem da imaš dovoljno velike rupe da koren može da prođe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Space_Lulu, post: 626568, member: 47928"] [USER=67156]@Bokic[/USER] Moram da primetim neku dozu negativnog stava. Okačio si 150 slika u punoj veličini, prst mi se umorio dok sam skrolovala. Pritom sve su slike sa upaljenom lampom što ih čini gotovo neupotrebljivim. Ne može da se vidi boja lista, na većini se ne zna da li su donji ili gornji. Prvi savet je da biljke uslikaš kada nije lampa uključena. 3 slike, više nego dovoljne. I daj komentar kada si je hranio, i koliki je pH. A van toga komentar nekim slikama vidi da je i donje lišće zahvaćeno, verovatno joj nedostaje neki od mobilnih nutrijenata kako je ušla aktivno u cvetanje. Tako da bih ja rekla da je neuhranja (ili nute lock). Za ovo "ljudi stave saksiju u saksiju". To jeste istina, i radi, ali saksiji moraš da ukloniš dno (onu koju stavljaš). Ili barem da imaš dovoljno velike rupe da koren može da prođe. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom