Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 623651" data-attributes="member: 64294"><p>da ta govanca ti drkaju transport hranjivih tvari iz korjena prema listu/cvijetu, ne diraju sami korjen nego "onaj dio stabljike koji je u zemlji" di korjen prelazi u stabljiku da se tako nekako izrazim, tu se spoje i cuclaju, dobro je što se relativno sporo razmnožavaju (3 mjeseca od jaja do odraslosti), ne vole pjeskovito tlo inače, da mene muče ja bi probao onu diatomejsku ili tako nekako zemlju nabaviti, pa nje nasuti u podlošku i posuti po vrhu pota par cm sloj tako da nemaju kud iz zemlje izviriti, možda i malo higrogen-peroksida u zemlju dodati</p><p></p><p>kao final solution kad grow završi</p><p>[ATTACH=full]256919[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 623651, member: 64294"] da ta govanca ti drkaju transport hranjivih tvari iz korjena prema listu/cvijetu, ne diraju sami korjen nego "onaj dio stabljike koji je u zemlji" di korjen prelazi u stabljiku da se tako nekako izrazim, tu se spoje i cuclaju, dobro je što se relativno sporo razmnožavaju (3 mjeseca od jaja do odraslosti), ne vole pjeskovito tlo inače, da mene muče ja bi probao onu diatomejsku ili tako nekako zemlju nabaviti, pa nje nasuti u podlošku i posuti po vrhu pota par cm sloj tako da nemaju kud iz zemlje izviriti, možda i malo higrogen-peroksida u zemlju dodati kao final solution kad grow završi [ATTACH=full]256919[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom