Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="banovan240" data-source="post: 620283" data-attributes="member: 27558"><p>Hvala na odgovorima</p><p></p><p>J**** mu mater, dve su think diffrent dve su White window ili mazar.. Pomesao sam ih, kao i uvek.. Al dzabe kad su fenotipovi razliciti svakako.. Ta sto zeza Najvise, pa trebalo joj je 10ak dana sigurno..mozda i vise.. Jer evo sad imam klonove od njih, ista je prica klonovi od nje isto dosta kasne sa pistilama dok se na drugima vec stvaraju hedovi..</p><p></p><p>Imao sam ranije mutante bez heda, al ova mi cudna nekako..kao da il ce biti ili nece.. Mozda je samo strpljenje u pitanju, tome se nadam.</p><p></p><p>Sto se tice temeprature ispod leda je, tako da joj ne ide preko 26-27 stepeni.. Nocu oko 22..jer radi odvlazivac.</p><p></p><p>Sto se tice udaljenosti coba evo slike kako stoji zapravo ispod panela. Al mislim da ni to nije problem, ja se zapravo sve plasim da im nije malo svetla xD</p><p></p><p>Sto se tice ec.. Ni meni to nije jasno o cemu pricaju, al nisam jedini koji ide sa dosta vecim ec od preporucenog da tako kazem.. Valjda se gleda velicine biljke Duzina vegetacije, sta znam.. U vegi kad sam isao sa 1. 7-1.8 lupam je bilo malo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="banovan240, post: 620283, member: 27558"] Hvala na odgovorima J**** mu mater, dve su think diffrent dve su White window ili mazar.. Pomesao sam ih, kao i uvek.. Al dzabe kad su fenotipovi razliciti svakako.. Ta sto zeza Najvise, pa trebalo joj je 10ak dana sigurno..mozda i vise.. Jer evo sad imam klonove od njih, ista je prica klonovi od nje isto dosta kasne sa pistilama dok se na drugima vec stvaraju hedovi.. Imao sam ranije mutante bez heda, al ova mi cudna nekako..kao da il ce biti ili nece.. Mozda je samo strpljenje u pitanju, tome se nadam. Sto se tice temeprature ispod leda je, tako da joj ne ide preko 26-27 stepeni.. Nocu oko 22..jer radi odvlazivac. Sto se tice udaljenosti coba evo slike kako stoji zapravo ispod panela. Al mislim da ni to nije problem, ja se zapravo sve plasim da im nije malo svetla xD Sto se tice ec.. Ni meni to nije jasno o cemu pricaju, al nisam jedini koji ide sa dosta vecim ec od preporucenog da tako kazem.. Valjda se gleda velicine biljke Duzina vegetacije, sta znam.. U vegi kad sam isao sa 1. 7-1.8 lupam je bilo malo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom