Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Chillismoke123" data-source="post: 613307" data-attributes="member: 66858"><p>Pozdrav ljudi... Trebam malu pomoc... Imao sam iskustva s zemljom... Davnih dana... Dobro je to islo, sad sam dobio opremu za hidro i planiram pokusat... Prostor bi bio 120×120×230, ventilacija i temperatura dan noc automatizirani... Postavljam uvjete... Al nastaje problem s ph, ec i tds mjerenjem... Namjeravam kupit uredaj koji sve mjeri... Al me zanima dal ima negdje detaljnije o hidru sto moram pazit... Koliko mi nesmije prelazit ec, i tds u odredenim fazama... Druga stvar... Dal itko zna dali je moguce automatizirat doziranje gnojiva... Posto se radi o 4 biljke i posuda od 50l, posto sam slozio automatizaciju vlage rasvjete temperature i ventilatora... Zanima me dal itko ima viziju kako slozit auto doziranje gnojiva... Koje bi uvjete morao pratit... Posto nemam previse iskustva... Volio bi da me netko uputi... Ispricavam se ako sam postavio pitanje na krivom mjestu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Chillismoke123, post: 613307, member: 66858"] Pozdrav ljudi... Trebam malu pomoc... Imao sam iskustva s zemljom... Davnih dana... Dobro je to islo, sad sam dobio opremu za hidro i planiram pokusat... Prostor bi bio 120×120×230, ventilacija i temperatura dan noc automatizirani... Postavljam uvjete... Al nastaje problem s ph, ec i tds mjerenjem... Namjeravam kupit uredaj koji sve mjeri... Al me zanima dal ima negdje detaljnije o hidru sto moram pazit... Koliko mi nesmije prelazit ec, i tds u odredenim fazama... Druga stvar... Dal itko zna dali je moguce automatizirat doziranje gnojiva... Posto se radi o 4 biljke i posuda od 50l, posto sam slozio automatizaciju vlage rasvjete temperature i ventilatora... Zanima me dal itko ima viziju kako slozit auto doziranje gnojiva... Koje bi uvjete morao pratit... Posto nemam previse iskustva... Volio bi da me netko uputi... Ispricavam se ako sam postavio pitanje na krivom mjestu [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom