Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Oskar100" data-source="post: 612308" data-attributes="member: 50402"><p>Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje u vezi plijesni/buđi.</p><p>Naime, pojavila mi se tzv. powdery mildew plijesan desetak dana prije berbe na jednoj biljci. Unutarnji uzgoj, loša ventilacija. Pojavila se na listovima te sam je uklonio i biljku nekoliko dana prskao s otopinom octa. Nije se povratila, ali na dan berbe sam je primijetio na nekoliko vrhova sa stražnje strane, gdje valjda nisam dobro naprskao. Sada sam tu biljku stavio na sušenje i dobro je naprskao s otopinom sode bikarbone i čini mi se da se dobro drži, da je plijesan otišla i ne pojavljuje se nova.</p><p>Pitanje, ako se do kraja sušenja ponovo ne pojavi plijesan, mislim vizualno, je li ona sigurna za pušiti, odnosno biste li vi pušili takvu biljku?</p><p></p><p>Hvala unaprijed.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Oskar100, post: 612308, member: 50402"] Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje u vezi plijesni/buđi. Naime, pojavila mi se tzv. powdery mildew plijesan desetak dana prije berbe na jednoj biljci. Unutarnji uzgoj, loša ventilacija. Pojavila se na listovima te sam je uklonio i biljku nekoliko dana prskao s otopinom octa. Nije se povratila, ali na dan berbe sam je primijetio na nekoliko vrhova sa stražnje strane, gdje valjda nisam dobro naprskao. Sada sam tu biljku stavio na sušenje i dobro je naprskao s otopinom sode bikarbone i čini mi se da se dobro drži, da je plijesan otišla i ne pojavljuje se nova. Pitanje, ako se do kraja sušenja ponovo ne pojavi plijesan, mislim vizualno, je li ona sigurna za pušiti, odnosno biste li vi pušili takvu biljku? Hvala unaprijed. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom